Opublikowano 6 Kwietnia 200917 l A tak troche z innej beczki to ostatnio sporo rozglądam się po mieście i widze że w samych Skierach jest pare A4 po lekkich modach (głównie B5 i głównie tylne lampy). Być może jakoś trafią na forum lub dowiedza się o spociku i pojawią się. Aha, bym zapomniał, koszulke z imieniem każdy już ma
Opublikowano 6 Kwietnia 200917 l dobre, dobre ja będę miał może rameczki klubowe z nick'iem, a na koszulke zdięcie furaka
Opublikowano 7 Kwietnia 200917 l dobre, dobre ja będę miał może rameczki klubowe z nick'iem, a na koszulke zdięcie furaka Z tym zdjęciem furki na koszulce to nawet nie głupi pomysł Mozna to nawet samemu zrobic jak ktoś ma drukarke i papier do tzw. "prasowanek". Albo zrobić profesjonalnie w jakiejś firmie "gadżeciarskiej"
Opublikowano 7 Kwietnia 200917 l ten papier do prasowanek też nie zawsze "daje radę" kiedyś się tym trochę pobawiłem i zdarza się, że nie wszystko ładnie pójdzie, ale można by przykombinować bo było by to całkiem oryginalnie :decayed:
Opublikowano 7 Kwietnia 200917 l Si i jest naprawdę różnica w porównaniu do poprzedniej turbiny w przyspieszeniu ??
Opublikowano 7 Kwietnia 200917 l Myślę, że ogólnie bo tamta turbina nie domagała i na pewno nie miałem 110 koni to się nawet nie łudziłem, ale po tym czego doznałem po wymianie turbiny to nie weim czy miałem z 70 koni na starej suszarce więc uczę się teraz od nowa jeździć coś pięknego. Żadnej złotóweczki nie żałuje, która poszła na turbinę, ale w sumie to i tak czekam na to żeby udać się do Rogala :decayed: EDIT: w przyśpieszeniu myślę, że nawet jeśli to i tak minimalnie bo to standardowy program więc tam nie ma prawa być szału
Opublikowano 7 Kwietnia 200917 l Aha, bym zapomniał, koszulke z imieniem każdy już ma to jest pytanie czy stwierdzenie? zamówiłeś nam koszulki??
Opublikowano 7 Kwietnia 200917 l to było pytanie, tylko że znak zapytania ( ? ) zjadł wszechobecny KRYZYS
Opublikowano 7 Kwietnia 200917 l to było pytanie, tylko że znak zapytania ( ? ) zjadł wszechobecny KRYZYS spoko ja jeszcze nie mam
Opublikowano 7 Kwietnia 200917 l ee coś mnie ominęło ?? jakie koszulki :gwizdanie: no ja niestety nie mam edit: Pulpit to teraz będziemy mogli się pościgać kto pierwszy do skierek tylko proszę nie pod prąd
Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l pod prąd jest bardziej emocjonujaco Ponoć jeszcze bardziej pod prądem A wracając do tematu koszulek. Dzis zamówiłem sobie Klubową i mam nadzieje, że dojedzie przed naszym nastepnym spocikiem co by zareklamowac Klub O ile pogoda dopisze tak, żeby paradować w koszulce :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 22:43_________________________________________________Aha, zapomniełem wcześniej spytać. Komus udało się kogoś nowego zwerbować na kolejny spocik ? Mi jak się uda to ściągne za sobą dwie . Jedną B5 1.9TDI w kombi i B6 2.4 benz też w kombi. Na razie to "golasy" ale jak zobaczą te wszystkie fury to się pewnie zarażą modzeniem Już dałem chłopakom naklejki klubowe na zachęte i jak na razie mówią, że podjadą Ktoś będzie lepszy ode mnie i sciągnie 3 nowe furki :gwizdanie:
Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l ja podbije chociarz jestem nowy i dopiero mam a4 od niedzieli, i tez jak narazie to golas:) http://patrz.pl/zdjecia/audiczka88 - a oto i ona:) tylko nie pisac ze zlom:)kopytko ma niezle:) uuu śnieżnobiała :naughty: ciekawe jak sie bedzie prezentowac w realu
Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l myju myju mnie bedzie czekac na sobote:) moment sie brudzi:)dzisiaj musialem pierwszy przeglad robic w kraju i wyszlo wszystko idealnie:) mam nadzieje ze audi to audi i troszke pochodzi bez napraw:) podobno te zawieszenia leca ale sie zobaczy. pozdro wszystkim audiolkom:) ps. serio koszulke zalatwiac????????????
Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l ps. serio koszulke zalatwiac???????????? no jakby każdy mial koszulke klubowa to byłoby pięknie.... ale to nie jest chyba priorytetem.. ja myslalem o tablicach rej ze swoimi nickami z klubu :naughty: koszt niewielki bo na alledrogo ok 15 zl + wysylka a chociaz by sie wiedzialo ktora fura czyja.. -> http://www.allegro.pl/item599145871_tablice_rejestracyjne_z_twoim_imieniem_grafika.html
Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l ps. serio koszulke zalatwiac???????????? no jakby każdy mial koszulke klubowa to byłoby pięknie.... ale to nie jest chyba priorytetem.. ja myslalem o tablicach rej ze swoimi nickami z klubu :naughty: koszt niewielki bo na alledrogo ok 15 zl + wysylka a chociaz by sie wiedzialo ktora fura czyja.. -> http://www.allegro.pl/item599145871_tablice_rejestracyjne_z_twoim_imieniem_grafika.html tez myslalem o tym moze zamowimy sobie razem? tylko mój nick sie nie zmieści;p