Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że w takiej sytuacji chyba nie ma sensu spotykać sie jezeli ma być nas 3 czy 4.

Może wiec przełożymy integracje :friends: na poźniejszy termin, żeby było co najmniej 6 osób a najlepiej wiecej.

A termin integracji może ustalimy na następnym spocie, który już za 15 dni :naughty:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a może spocik przerodzi się w imprezę integracyjną, kierowce zawsze można załatwić na szybko :naughty:

Opublikowano

a może spocik przerodzi się w imprezę integracyjną, kierowce zawsze można załatwić na szybko :naughty:

Ta można załatwić szybko, jedna lufa, druga, trzecia i kierowca załatwiony :decayed:

A na serio to można coś pomyśleć więc panowie proponuje już rezerwować sobie jakieś fajne koleżanki na "drajwera"

Najważniejsze jednak że robi się cieplutko i przyjemnie na dworzu i człowiek może lżej się ubrać (kobiety też :polew:)

Opublikowano

Ta można załatwić szybko, jedna lufa, druga, trzecia i kierowca załatwiony :decayed:

A na serio to można coś pomyśleć więc panowie proponuje już rezerwować sobie jakieś fajne koleżanki na "drajwera"

Najważniejsze jednak że robi się cieplutko i przyjemnie na dworzu i człowiek może lżej się ubrać (kobiety też :polew:)

no Panienki juz zaczynają sie wyłaniać na Skierkach :naughty::)
Opublikowano

To

no Panienki juz zaczynają sie wyłaniać na Skierkach :naughty::)

To pewnie co niektórzy będą częściej odwiedzać Sk-ce :decayed:

Ja korzystając z pieknej pogody "biere" się za wiosenną polerke furmanki :naughty:

Opublikowano

oj dawno mnie tu nie było :confused4: zawsze przychodziło mi na meila, że są jakieś nowe posty ..

ale ja i tak jutro odpadam, miałem już wcześniej zorganizowany czas - urodzinki kumpla, więc i tak i tak będzie picie :decayed:

pozdrawiam :notworthy:

Opublikowano

:hi: wiec nie rezerwowa metra tak? ok. wiec integracja na spocie? trzeba na "naszej-klasie" poszukac fajnej kolezanki z prawkiem :tongue4:

paulo myslimy cos o tym spocie wojewodzkim?

Opublikowano

troche OT ale widzialem Cie dzisiaj skovroon jak jechales w strone hortexu :tongue4:

Opublikowano

troche OT ale widzialem Cie dzisiaj skovroon jak jechales w strone hortexu :tongue4:

ano jechalem, jechalem :):) Ty smigales swoja b11 ?? :tongue4: :tongue4: chyba nie bo bym ja od razu zauwazyl :naughty: :naughty:
Opublikowano

B8 :bicz3: skrecalem w lewo na hortex a Ty cioles w dluga :wink4:

Opublikowano

On ma rypniętą maglownicę, pewnie nie ten płyn zalał. Co śwaidczy też i o tym że pompa tez może być do wymiany. Auto jest z 95 roku, ale dużo elementów ma z 2000 roku. Nie wiem czy takie zabiegi wyjdą po latach na dobre, ja wolę ori.

Opublikowano

Panowie a co tak cicho w tych skierkach w sobote wieczor ? :tongue4:

w lowiczu na rynku nawet galancie ludzi bylo :good:

Opublikowano

kto oglada F1 ?? :decayed:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 11:06_________________________________________________

kto oglada F1 ?? :decayed:

to kutwa pech :kwasny: :kwasny: :kwasny:
Opublikowano

kto oglada F1 ?? :decayed:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 11:06_________________________________________________

kto oglada F1 ?? :decayed:

to kutwa pech :kwasny: :kwasny: :kwasny:

Dajta spokój :angry:

Jakbym wiedział to bym pożyczył Robsonowi silnik z mojej Astry i pewnie dalej by zajechał :polew:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 17:13_________________________________________________A co tu u nas taka cisza, gdzie się wszyscy podziali :mysli: ?

Opublikowano

No ja tez jestem za:)tylko w ktorym miejscu?? nad zalewem??

Opublikowano

18 IV 2009. godz 17.00

Zlatujemy się najpierw na Parkingu nad Zalewem :witch: a potem robimy przejazd kolumną :a4fan: w inne miejsce

Opublikowano
:hi: panowie co taka cisza?
Opublikowano

wszyscy myślą co tu zrobić żeby było wszystko ładnie pięknie dopieszczone w furakach :decayed: ja to sobobie normalnie polerkę wydechu zapodam jak się uda bo turbulum już zmienione i nie dymi jak TATRA na premii górskiej :polew: :polew: