Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tak troche z innej beczki to ostatnio sporo rozglądam się po mieście i widze że w samych Skierach jest pare A4 po lekkich modach (głównie B5 i głównie tylne lampy).

Być może jakoś trafią na forum lub dowiedza się o spociku i pojawią się.

Aha, bym zapomniał, koszulke z imieniem każdy już ma :decayed::polew:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:decayed: dobre, dobre

ja będę miał może rameczki klubowe z nick'iem, a na koszulke zdięcie furaka :polew:

Opublikowano

:decayed: dobre, dobre

ja będę miał może rameczki klubowe z nick'iem, a na koszulke zdięcie furaka :polew:

Z tym zdjęciem furki na koszulce to nawet nie głupi pomysł :good:

Mozna to nawet samemu zrobic jak ktoś ma drukarke i papier do tzw. "prasowanek".

Albo zrobić profesjonalnie w jakiejś firmie "gadżeciarskiej" :naughty:

Opublikowano

ten papier do prasowanek też nie zawsze "daje radę" kiedyś się tym trochę pobawiłem i zdarza się, że nie wszystko ładnie pójdzie, ale można by przykombinować bo było by to całkiem oryginalnie :decayed: :decayed:

Opublikowano

Pulpit turbawke załadowałeś od AWX'a ?? :naughty:

Opublikowano

Si :decayed: i jest naprawdę różnica w porównaniu do poprzedniej turbiny

Opublikowano

Si :decayed: i jest naprawdę różnica w porównaniu do poprzedniej turbiny

w przyspieszeniu ??
Opublikowano

Myślę, że ogólnie bo tamta turbina nie domagała i na pewno nie miałem 110 koni to się nawet nie łudziłem, ale po tym czego doznałem po wymianie turbiny to nie weim czy miałem z 70 koni na starej suszarce więc uczę się teraz od nowa jeździć coś pięknego. Żadnej złotóweczki nie żałuje, która poszła na turbinę, ale w sumie to i tak czekam na to żeby udać się do Rogala :decayed: :decayed: :decayed:

EDIT:

w przyśpieszeniu myślę, że nawet jeśli to i tak minimalnie bo to standardowy program więc tam nie ma prawa być szału :decayed:

Opublikowano

Aha, bym zapomniał, koszulke z imieniem każdy już ma :decayed::polew:

to jest pytanie czy stwierdzenie? :decayed: zamówiłeś nam koszulki?? :naughty:

Opublikowano

to było pytanie, tylko że znak zapytania ( ? ) zjadł wszechobecny KRYZYS :polew:

Opublikowano

to było pytanie, tylko że znak zapytania ( ? ) zjadł wszechobecny KRYZYS :polew:

:polew: spoko :polew: ja jeszcze nie mam :tongue4:

Opublikowano

ee coś mnie ominęło ?? jakie koszulki :gwizdanie: no ja niestety nie mam :tongue4:

edit:

Pulpit to teraz będziemy mogli się pościgać kto pierwszy do skierek :polew: tylko proszę nie pod prąd :decayed:

Opublikowano

pod prąd jest bardziej emocjonujaco :kox:

Opublikowano

pod prąd jest bardziej emocjonujaco :kox:

Ponoć jeszcze bardziej pod prądem :decayed:

A wracając do tematu koszulek.

Dzis zamówiłem sobie Klubową i mam nadzieje, że dojedzie przed naszym nastepnym spocikiem co by zareklamowac Klub :naughty:

O ile pogoda dopisze tak, żeby paradować w koszulce :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 22:43_________________________________________________Aha, zapomniełem wcześniej spytać.

Komus udało się kogoś nowego zwerbować na kolejny spocik ?

Mi jak się uda to ściągne za sobą dwie :a4fan:.

Jedną B5 1.9TDI w kombi i B6 2.4 benz też w kombi. Na razie to "golasy" ale jak zobaczą te wszystkie fury to się pewnie zarażą modzeniem :naughty:

Już dałem chłopakom naklejki klubowe na zachęte i jak na razie mówią, że podjadą :)

Ktoś będzie lepszy ode mnie i sciągnie 3 nowe furki :gwizdanie:

Opublikowano

ja podbije chociarz jestem nowy i dopiero mam a4 od niedzieli, i tez jak narazie to golas:)

http://patrz.pl/zdjecia/audiczka88 - a oto i ona:) tylko nie pisac ze zlom:)kopytko ma niezle:)

audiczka88

uuu śnieżnobiała :naughty: :naughty: ciekawe jak sie bedzie prezentowac w realu :)
Opublikowano

myju myju mnie bedzie czekac na sobote:) moment sie brudzi:)dzisiaj musialem pierwszy przeglad robic w kraju i wyszlo wszystko idealnie:) mam nadzieje ze audi to audi i troszke pochodzi bez napraw:) podobno te zawieszenia leca ale sie zobaczy. pozdro wszystkim audiolkom:)

ps. serio koszulke zalatwiac????????????

Opublikowano

też jestem ciekaw :> wiem ze po modach może wyglądać genialnie :decayed:

Opublikowano

no jakby każdy mial koszulke klubowa to byłoby pięknie.... :tongue4: ale to nie jest chyba priorytetem.. :mysli: ja myslalem o tablicach rej ze swoimi nickami z klubu :naughty: :naughty: koszt niewielki bo na alledrogo ok 15 zl + wysylka a chociaz by sie wiedzialo ktora fura czyja.. -> http://www.allegro.pl/item599145871_tablice_rejestracyjne_z_twoim_imieniem_grafika.html
Opublikowano

tez nie glupi pomysl :mysli:

Opublikowano

no jakby każdy mial koszulke klubowa to byłoby pięknie.... :tongue4: ale to nie jest chyba priorytetem.. :mysli: ja myslalem o tablicach rej ze swoimi nickami z klubu :naughty: :naughty: koszt niewielki bo na alledrogo ok 15 zl + wysylka a chociaz by sie wiedzialo ktora fura czyja.. -> http://www.allegro.pl/item599145871_tablice_rejestracyjne_z_twoim_imieniem_grafika.html

tez myslalem o tym moze zamowimy sobie razem? tylko mój nick sie nie zmieści;p