Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a w skierach da rade podkoszulke taka z imieniem kupic??? czy tylko wielki google zostaje??a wogole czo na niej napisac??

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

trzeba by poszukać po sklepach z upominkami :tongue4: najlepiej to nick z forum albo imię

Opublikowano
:hi: zmieniał ktos układ dolotowy? na power rure z kwasowki? z turbinka w srodku? bo potrzebny mi adapter na przepływke aby storzek załorzyc. nigdzie nie moge dostac :wallbash:
Opublikowano

kurde tak przegladam zdjecia z ostatniego spociku to same odszponcone fury a moja gola, przypalu zebym nie narobil,nawet alusow nie zdarze kupic ...moze tylko zarowki na niebieski zmienie:P, no ale od czegos trzeba zaczac:)

Opublikowano

Chłopy z tablicami to raczej szału nie bedzie bo i tak się ich nie założy ewentualnie więc tylko za szybe można bedzie wrzucic.

Co do koszulek to ja zamówiłem na razie Klubową

http://www.a4-klub.pl/smf/tshirt_klubowy_iv_i_v_tura_wszystkie_rozmiary-t53547.0.html;msg831803#new

A taką ze swoim nickiem można na kolejny spocik spróbować zorganizować.

Jak ktos zna taki sklep, zakład gdzie robią to niech da znać a jak nie będzie to ja sie rozejrze w Wawie bo i tak codziennie tu jestem (robota).

W sumie mógłbym ewentualnie zebrać jakies zamówienie/wzór i dać do wykonania (np. foto fury+ nick).

Na razei może wstępnie zorientuje się ile by kosztowała taka koszulka

A szczególy może obgadamy na spociku :hi:

Opublikowano

kurde tak przegladam zdjecia z ostatniego spociku to same odszponcone fury a moja gola, przypalu zebym nie narobil,nawet alusow nie zdarze kupic ...moze tylko zarowki na niebieski zmienie:P, no ale od czegos trzeba zaczac:)

aa nie lepiej zrobic krok wiecej i wsadzic xenonki ?? :naughty: zaroweczki to lipa raczej :disgust:
Opublikowano

Spoko, każdy zaczynał od golasa a zresztą tak do końca to chyba nikt jeszcze nie ma zrobionej furki.

ps. jak bedziesz kupował fele to pomyśl nad takimi jak moje bo świetnie pasują pod biały kolor :naughty:

Opublikowano

a skad je kupiles???i za ile??? paulo77 he? 15, 16 ,17???

Opublikowano

Ktoś będzie lepszy ode mnie i sciągnie 3 nowe furki :gwizdanie:

Zobaczysz w sobotę, ale szykuj miejsce na parkingu :decayed:

Opublikowano

a skad je kupiles???i za ile??? paulo77 he? 15, 16 ,17???

jojo, nie trafiłeś bo te fele robią tylko w dwóch rozmiarach.

Ja mam mniejszy z nich ale jest o 1 rozmiar większy niż największy wymieniony przez Ciebie :wink4:. Ale rebusa strzeliłem :decayed:

Co do ceny to ktoś powie że dużo a ktoś inny, że mało jak np. mój szef który za 18" do swojej RX8 zapłacił prawie 10 koła :blink:

Tommi, nad Zalewem to pewnie i tak się nie zmieścimy, ale na Rynku spokojnie damy rade :wink4:

Opublikowano

hehe:)bedziemy dawac dyla przed smerfami:)tam jest chyba zakaz:)[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 16:56_________________________________________________http://www.allegro.pl/item601043004_alufelgi_16_spin_231_5x112_tuning_audi_seat_vw.html

co wy na to??? mi sie podobaja ale nieznam sie czy dobre czy chala, i w sumie niedrogie, lepiej chyba takie niz uzywki poscierane, tak wiec pytam o zdanie profesjonalistow:P

Opublikowano

oooooooo i git.:) to pal licho tamte:)z tego powybieram . dzieki:)

Opublikowano

oooooooo i git.:) to pal licho tamte:)z tego powybieram . dzieki:)

jojo jest jeszcze wiele innych firm ktore robia dobre fele... :wink4: :wink4: porozgladaj sie troche czy tu na forum czy gdzies na necie i wyszperaj cos naprawde czaderskiego :naughty::kox:
Opublikowano

Ja zapodałem koledze kilka wzorów w miare niskich cenach

A coś bardziej czaderskiego to juz trzeba szykowac ze 2 tys na 16"

ps. Jak pewnie zauważyliście nasz temat Spocików został podwieszony a ja zostałem wybrany przez samego PREZESA HUGO , Kierownikiem (budowy :decayed:) z racji tego że często przesiaduje na necie (a tak naprawde to przez znajomości w PIS'ie :polew: )

Opublikowano

no i spoko ktos musi prowadzic ten burdel :decayed:

Opublikowano

ps. Jak pewnie zauważyliście nasz temat Spocików został podwieszony a ja zostałem wybrany przez samego PREZESA HUGO , Kierownikiem (budowy :decayed:) z racji tego że często przesiaduje na necie (a tak naprawde to przez znajomości w PIS'ie :polew: )

malina :wink4:

ja niestety musze z przykrością się przyznać iż nie zawitam na najbliższym spocie... :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: sprawy Imprezowo-rodzinne-nie do odpuszczenia.

Opublikowano

Szkoda, że Cię nie będzie ale nie martw się, wrzucimy na forum relacje zdjęciową tak więc jakąś namiastkę będziesz miał :wink4:

Zresztą pewnie nieraz tak będzie, że komuś termin spotu pokryje się z jakimś ważniejszym prywatnym i nie da rady podjechać.

Jak nie odwiedziny cioci :witch1: to nauka przed ważnym egzaminem z koleżanką :sexinbed: albo kurs tańca :banan2:

Opublikowano

co do rozpoznawalności i rejestracji to może coś takiego ja się skusiłem na razie nie dotarły, ale na spota myślę, że już będą

http://www.a4-klub.pl/smf/odp_najlepsze_na_rynku_ramki_pod_tablice_rejestracyjna_i_edycja-t71070.0.html;msg828886#msg828886

a codo werbowania ludziów :decayed: to ja może skołuję 2 b5 w tym jedną może przyjedzie płeć piękna :decayed:

Opublikowano

Ja też zamówiłem ale same naklejki z nickiem.

Pulpit, miejmy nadzieje, że z tych dwóch przyjedzie chociaż jedna - oczywiście płciowo piękniejsza :decayed:

No i może co niektórzy przywiozą jakąs płeć ze sobą - ja niestety mam już GPS'a na palcu więc nie dam rady :wink4: