Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

również głos oddany

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzięki chłopaki;]

mam juz pare pomysłów na fotki ale zobaczymy jak z wykonaniem i przede wszystkim czasem :wallbash:

Opublikowano

głos również oddałem chociaż szczerze to zdjęcie lipa :confused4: nawet mimo tego że fura najlepsza

postaraj się znaleźć jakieś fajne miejsce (jak np. Scoovron) i zrobić fajną fotę i pamiętaj o ostrości zdjęcia bo to wygląda jak z komórki

Opublikowano

(jak np. Scoovron)

Skovroon* :tongue4:

Opublikowano

(jak np. Scoovron)

Skovroon* :tongue4:

sorry Winetu :embarrassed:

Opublikowano

spoko tak tylko dodałem to zdjęcie zeby zobaczyc jaka bedzie reakcja :tongue4:

jak tylko znajde chwile czasu to porobie lepsze foty w fajnych miejscach :) mam juz pare pomysłów :mysli:

Opublikowano

No to czekamy Panie Kierowniku na sesje :naughty:

A zakupiłeś już nowe fele czy jeszcze ?

Opublikowano

A zakupiłeś już nowe fele czy jeszcze ?

o to samo miałem spytać :>
Opublikowano

tak z innej beczki muszę się pochwalić co mandat dostałem to nie porozumienie za wymuszenie pierwszeństwa na policji, którego nie było, jak uważałem do tego czasu policjantów za ludzi tak teraz i to qfa bezapelacyjnie stali się psami w ramach przestrogi uwaga dziś na łowickich z nr bocznym f320 bo 2 idiotów szuka szczęścia :no:

Opublikowano

tak z innej beczki muszę się pochwalić co mandat dostałem to nie porozumienie za wymuszenie pierwszeństwa na policji, którego nie było, jak uważałem do tego czasu policjantów za ludzi tak teraz i to qfa bezapelacyjnie stali się psami w ramach przestrogi uwaga dziś na łowickich z nr bocznym f320 bo 2 idiotów szuka szczęścia :no:

kumpel dostał to samo... bez pojęcia. a ja dostałem fote z przekroczeniem prędkości o.... 17km/h :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

spoko Pany, ja w lipcu zarobiłem 200zł i 6 punktów :gwizdanie:

mandat dostałem w drodze do znajomych mieszkających 300 km od Skierniewic ale co najlepsze mandat zarobiłęm już w Skierniewicach na Rawskiej, czyli po przejechaniu ze 2 km :chytry:

Opublikowano

niezle chlopaki :tongue4:

czekam na wypłate, a potem :kox:

Opublikowano

jak juz tak sie chwalicie to i ja cos dorzuce.. :wink4:

moj pierwszy i jak narazie ostatni mandat:

20któryś lipiec

109km/h na 50tce....

400zł i 10pkt :confused4: :confused4:

na szczescie chyba nastepnego dnia po złapaniu włączył mi sie limit 24 punktów :cool1: bo tak 1 rok do 20 :chytry:

Opublikowano

VI Spot Skierniewicki odbędzie się w sobotę 12 września o godzinie 18.00 ------ ktos wogole przyjedzie?? Takto ja bylbym chętny, mam nadzieje ze jestescie tolerancyjni dla mlodych kierowcow bo prawko mam od niedawna........

Opublikowano

VI Spot Skierniewicki odbędzie się w sobotę 12 września o godzinie 18.00 ------ ktos wogole przyjedzie?? Takto ja bylbym chętny, mam nadzieje ze jestescie tolerancyjni dla mlodych kierowcow bo prawko mam od niedawna........

2-3 napewno będzie.. w naszym kręgu skierniewickim jest sporo młodych kierowców ( ja np mam prawko od roku) takze nie masz sie czego obawiac i smialo przyjezdzac..
Opublikowano

przyjezdzaj śmiało :hi:

choć ja mam troche uczulenie na młodych kierowców bez urazy oczywiscie chłopaki, ale chyba wiecie o czym mowie co nie? łepek miesiąc miał prawko i w toruniu a'la rondko tak jakby, wyjechal mi z podporzadkowanej normalnie nawet sie nie spojrzal, na szczescie zdazylem odbic na lewy pas ktory akurat byl wolny...

o takie akcje mi chodzi...

postaram sie byc 12 haczkolwiek różnie to moze byc :wink4:

Opublikowano

VI Spot Skierniewicki odbędzie się w sobotę 12 września o godzinie 18.00 ------ ktos wogole przyjedzie?? Takto ja bylbym chętny

peres, sądzę, że 12 będzie co najmniej 5 furek a jak dobrze pojdzie to może i :)

ostatnio było nas tylko 3 ale to dlatego że wakacje i każdy gdzies wybywa

na koniec dodam ze na naszym pierwszym spocie było 14 audiczek :cool1: a na drugim chyba z 10

Opublikowano

no moze teraz frekwencja będzie lepsza :tongue4:

Opublikowano

co cieszy to, że forum a właściwie nasz topic odżył :)

widać, że wakacje się kończą i ludziska wracają do chałupy, bo się kończy czas opalania d..y :decayed:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 01:48_________________________________________________aha, jutro (jak wróce z roboty) wrzuce pare fotek Lambo Murcielago, które znów miałem okazje oglądać na żywca u mnie w pracy

fura mega wypas full kosmos masakra (tak w skrócie), szkoda tylko że kosztuje dużą bańke (oczywiście używana)

Opublikowano

co cieszy to, że forum a właściwie nasz topic odżył :)

widać, że wakacje się kończą i ludziska wracają do chałupy, bo się kończy czas opalania d..y :decayed:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 01:48_________________________________________________aha, jutro (jak wróce z roboty) wrzuce pare fotek Lambo Murcielago, które znów miałem okazje oglądać na żywca u mnie w pracy

fura mega wypas full kosmos masakra (tak w skrócie), szkoda tylko że kosztuje dużą bańke (oczywiście używana)

kiedyś sobie kupie lambo, ale nówke :naughty: :naughty: :naughty: