Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja pasuje dopiero moze jakos w sierpniu/wrzesniu wpadne :wink4:

pozdro

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie wiem jak to będzie ze mną w niedziele, furka mi padła ;( :confused4:

Opublikowano

nie wiem jak to będzie ze mną w niedziele, furka mi padła ;( :confused4:

uuu co sie stało?? :disgust:
Opublikowano

Hmy, ja mam flagi i nie mam kiedy ich założyć, więc może z jajem Panowie, zbierzmy się w Niedzielę. Ja jadąc z Sochaczewa do Łodzi bym podjechał (ciut nie po drodze, ale dam radę :) )

Opublikowano

ja jednak w niedziele odpadam, będziemy musieli przełożyć to na inny termin bo jak widzę to niewiele osób jest chętnych :disgust:

Opublikowano

Psia, mać , wyskoczyła mi impreza - obiadzik u rodzinki w niedziele i się nie wykręcę :disgust:

Opublikowano

no to ekipa sie wykrusza :tongue4:

Opublikowano

ee no Panowie damy rade jak nie w tą to w następną :wink4: mam nadzieje :gwizdanie:

Opublikowano

Ja mam w następny weekend wyjazd dwudniowy więc znów odpadam :disgust:

Troche wolnego czasu w weekendy będę miał dopiero w sierpniu.

Opublikowano

taakk chłopaki.. jak widać chyba bedziemy musieli pomyslec o spociku dopiero jak wskoczy sierpień :disgust: :disgust: :disgust:

Opublikowano

no na to wygląda

ale przynajmniej okres wakacyjny widać, że niezłe mamy jak nie ma czasu nawet na spocik nikt wyskoczyć :decayed:

Opublikowano

U mnie teraz jest trochę luzu i w sobotę bym był na 100%. Mowa o 25.07

Opublikowano

Panowie :naughty: :naughty:

Jak wiadomo w naszym klubie powstało cos takiego jak konkurs fotograficzny. :wink4: Zdjęcie A4ki która zwycięży w tym konkursie zostanie zamieszczone w klubowym kalendarzu na 2010rok w tym przypadku na miesiąc LIPIEC. Oczywiscie wszystko odpowiednio w działach b5, b6, b7+b8 :kox:

Naszła mnie chęć wziecia udziału w tym konkursie... no i wysłałem fotke mojej czarnuli.. :tongue4:

i tak z grzecznością zwracam sie do was o oddanie głosu -> http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6lipiec_najladniejsze_zdjecie_a4_na_forum_zgloszenia-t67125.0.html

:naughty: :naughty:

jak klikniecie w zwijak to ukażą wam sie fotki moich konkurentów a także i moja :> :>

aha głosowanie na LIPIEC ma ruszyć 21.07(wtorek) a zakończyć 31.07.

Opublikowano

Jak wiadomo w naszym klubie powstało cos takiego jak konkurs fotograficzny. :wink4: Zdjęcie A4ki która zwycięży w tym konkursie zostanie zamieszczone w klubowym kalendarzu na 2010rok w tym przypadku na miesiąc LIPIEC. Oczywiscie wszystko odpowiednio w działach b5, b6, b7+b8 :kox:

Naszła mnie chęć wziecia udziału w tym konkursie... no i wysłałem fotke mojej czarnuli.. :tongue4:

i tak z grzecznością zwracam sie do was o oddanie głosu -> http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6lipiec_najladniejsze_zdjecie_a4_na_forum_zgloszenia-t67125.0.html

jak klikniecie w zwijak to ukażą wam sie fotki moich konkurentów a także i moja :> :>

no mi oprocz Twojej podobaja sie jeszcze 3 inne fotki ktore na kalendarz bylyby miodzio, jesli mam glosowac po znajomosci to zaglosuje na Twoja, jesli obiektywnie to na ktoras z tych 3 pozostalych, mam 2 faworytów ale zobaczymy jesio :P

w kazdym razie powodzenia ;)

Opublikowano

Głos oddany :good:. Aha, bym zapomniał - wisisz za to browara :decayed:

ps. Do łodziaków mamy już tylko 130 pościków :>

Opublikowano

no mi oprocz Twojej podobaja sie jeszcze 3 inne fotki ktore na kalendarz bylyby miodzio, jesli mam glosowac po znajomosci to zaglosuje na Twoja, jesli obiektywnie to na ktoras z tych 3 pozostalych, mam 2 faworytów ale zobaczymy jesio :P

w kazdym razie powodzenia ;)

owszem goście postarali sie o ładne tło i za to należy im sie :notworthy:

z drugiej strony poza tłem to te ich auta niczego ciekawego nie pokazują.. prawie ze seria :tongue4: :tongue4: ale nie wnikam kazdy ma swój gust..

Jak narazie jestem pierwszy ex eauqo czy jak to tam sie pisze :tongue4:

W każdym razie za oddany głos na moja A4 dzięki chłopaki :notworthy: :notworthy: nad bro pomyślimy :D

Opublikowano

Pare słów troche poza tematem A4.

Wokół naszego Parkingu spotowego trwają intensywne prace ziemne - miasto buduje Skate/Park i boisko do nogi :naughty:

Na razie teren wygląda, jakby bomba pier...ła, ale z dnia na dzień jest lepiej.

Szkoda, że robią to teraz jak ide prawie na emeryture a nie jak chodziłem do szkoły.

Podsumowując jak będzie SkejtPark i boicho bedzie sie tam kręcic więcej fajnych ..peczek :gwizdanie:

Opublikowano

i będzie mozna załoić w gałe :kox: ja bym zapykał w beachsoccera z miłą chęcią :)

Opublikowano

i będzie mozna załoić w gałe :kox: ja bym zapykał w beachsoccera z miłą chęcią :)

ja tez bym pograł moze sobie jakim sparing urzadzimy??? nie chce sie chwalic ale w krakowie 2 lata temu zdobyłem mistrzostwo polski w kategorij firm... :naughty: razem z kolegami.... a w zeszłym roku mistrzostwo polski w nad mozem... :tongue4: mogli bysmy pogrca kiedys cala ekipa 6 na 6... ktos by był chentny???