roland.kot Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Witam Już dłuższy czas jestem na forum,a w zasadzie od 5lat czytam wasze posty :-) Przez te lata miałem:Audi 80 91r./A4 B5 99r./A4 B6 04r./A4 B7 07r./ No i w końcu wymarzona niunia B8 2.0 TDI 2008r. Pojechałem sobie do Niemiec i tam kupiłem z ogłoszenia na mobile.de Auto na chwile obecną nie jest idealne ponieważ posiada ryse po całość na prawym boku,ale ogólnie przerosło moje oczekiwania:-) orginal przebieg 167tys. Serwis do końca sprawdziłem w ASO, lakier orginal,a środek po prostu jak nowy :-) z wyposażenia brakuje mu tylko skóry z której i tak się wyleczyłem po jeździe A4 B7. Prócz standardów ma: -Start stop -Asystent pasa -Czujnik martwego punktu -Tempomat -ledy -Bixenon skrętne -Pakiet podświetlenia led Itd.wiadomo[emoji12] Oczywiste jest to ze koła będą na wiosnę w normalnym wyglądzie i wielkości Modyfikacje zarysowań również zrobię i to na razie tyle.Pozdro
jedrekx Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 a nie myślałeś o półskórze w sportowych fotelach?
quadral20004 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 a nie myślałeś o półskórze w sportowych fotelach? ładne,wygodne,komfortowe ale w czysczeniu tragedia
jedrekx Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 półskóra trudna w czyszczeniu?! głupot nie opowiadaj...
roland.kot Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2015 Podoba mi się i to bardzo,ale wszystkiego mieć nie można ;-)
main Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Gratulacje furki , bezawaryjności i powodzenia w modach
andynl Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Podoba mi się i to bardzo,ale wszystkiego mieć nie można ;-) E tam bajki opowiadasz, musisz się zebrać w sobie, kobitę na boczny tor i foteliki zawitają do środka Bezawaryjności życzę
sebulba Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Podoba mi się i to bardzo,ale wszystkiego mieć nie można ;-) E tam bajki opowiadasz, musisz się zebrać w sobie, kobitę na boczny tor i foteliki zawitają do środka Bezawaryjności życzę I spać na sofie. Bezawaryjności
andynl Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 I spać na sofie. No zawsze można w garażu na sofie
main Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 to myśląc tym tokiem pójdź dalej i kupuj siedzenia z S4 wygodne fotele i kanapa więc możesz spać w aucie :grin:
andynl Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 to myśląc tym tokiem pójdź dalej i kupuj siedzenia z S4 wygodne fotele i kanapa więc możesz spać w aucie :grin: +1
romco Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 to myśląc tym tokiem pójdź dalej i kupuj siedzenia z S4 wygodne fotele i kanapa więc możesz spać w aucie :grin: +1 Main, rowniez bylo i u ciebie?
main Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 to myśląc tym tokiem pójdź dalej i kupuj siedzenia z S4 wygodne fotele i kanapa więc możesz spać w aucie :grin: +1 Main, rowniez bylo i u ciebie? Romco powoli powoli a może i kiedyś wpadną. póki co są inne rzeczy brane pod uwagę
romco Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Przepraszam, myslalem ze ty zakupiles czerwone szkory od S4
main Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Przepraszam, myslalem ze ty zakupiles czerwone szkory od S4 nie masz za co przepraszać kolega miał czerwone skóry S4 . u mnie białe bym widział albo coś podobnego do Twoich
romco Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Mam na sprzedaz czarne skorzane od RS4 s memory
roland.kot Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2015 A ja tam zostane przy szmacie,w zimą ciepło w tyłek latem chłodno,w przeciwieństwie do najpiękniejszej skóry ;-) xperia Z2 Myślałem jeszcze o programie na 180ps, ale strach zajrzał mi pod maskę po przeczytaniu postów jak to się sprzęgło potrafi spier....ć A może tylko boidupa ze mnie??:-D xperia Z2
Rekomendowane odpowiedzi