Gruby1991 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Witam serdecznie. W mojej audi ADP mam nastepujacy problem falują mi obroty przy dojazdach np do świateł. Wyczyscilem przepustnice na lustro lecz dalej jest to samo. Bardzo bym prosił aby ktoś powiedział mi jakie logi mam wykonać zeby cos zaradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SA1YAN Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 U mnie to samo 1.6 ADP lecz nie robiłem przy tym nic jakoś "samo się naprawiło". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby1991 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Bardzo bym prosił Moderatora o przeniesienie tematu do działu silników benzynowych bez instalacji lpg. Mój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitasss10 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Jeśli chodzi o gaz również mam to samo, czuć że chodzi nie równo ale cóż 20zł/100km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebidi Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Jeśli chodzi o gaz również mam to samo, czuć że chodzi nie równo ale cóż 20zł/100km Może mała regulacja ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timek Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 A adaptowales przepustnicy i przyjęła się adaptacja ? W mojej audi po prze czyszczeniu 1 adaptacja się nie przyjęła i dalej fajowaly obroty po kolejnej adaptacji było wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitasss10 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Regulacja była bo brał 13/100 i strzelał w filtr. Przepustnicy nie czyściłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi