wyspa7 Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Witam, ostatnio zauważyłem, że jak zostawię autko ale bez zamknięcia z pilota to zamyka sie ono automatycznie. Wcześniej tego nie było - nie wiem czy sam mogłem to jakoś przestawić bez użycia VAG'a?? Chciałbym to zmienić, gdyż w ten sposób bardzo łatwo jest zatrzasnąć kluczyki....a jak gdzieś człowiek dalej od domu to może być problem .... W jaki sposób to zmienić, VAG czy inna metoda?? Pozdrawiam Andrzej
nex Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 a czy zanim zaczelo Ci sie to dziac wypinales akumulator?
wyspa7 Opublikowano 5 Października 2008 Autor Opublikowano 5 Października 2008 anim zaczelo Ci sie to dzia No tak dokładnie, akumulator był odłączany..
nex Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 nie ma w komputerze zapisanego ustawienia po resecie. Jedz do punktu od autoalarmow
wyspa7 Opublikowano 5 Października 2008 Autor Opublikowano 5 Października 2008 nie ma w komputerze zapisanego ustawienia po resecie. Jedz do punktu od autoalarmow No tak - jedź do autoalarmów - tyle to ja wiem. Ale czy można to samemu zrobić... Pozdrawiam
nex Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 nie mozna, bynajmniej ja nie umiem
jarko Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 nie ma w komputerze zapisanego ustawienia po resecie. Jedz do punktu od autoalarmow No dokładnie. Raczej nie znajdziesz przyisku w aucie którym to przestawisz - ja bym podjechał do jakiegos punktu serwisowego jak kolega nex radzi
Rekomendowane odpowiedzi