ziom2327 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Witam. Od jakiegoś czasu mam problem z odpalaniem samochodu. Z poczatku myślałem, że jest to zurzyty akumulator bo po dłuższym staniu brak mocy. Okazało sie że wentylator silnika rozładowywuje mi go. Wentylator włacza sie jak jest wyłaczony zapłon i chodzi aż rozładuje akumulator. Co to może być gdzie szukać przyczyny, ktoś miał podobne objawy? czy to problem z modułem wentylatora, czy czujnik temperatury cieczy chłodzącej, czy może jeszcze coś innego
piotrsob1 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Pierwszym podejrzanym jest sterownik wentylatora, komp nie pokazuje żadnych błędów z nim związanych ?
ziom2327 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2015 wyskakuje mi kontrolka silnika. a pod kompa bedzie trzeba sie podpiąć
Pawelkiwi Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Jest wiele przyczyn - klimatyzacja, czujnik temp. sterownik silnika itd itp. Diagnostyka komputerowa powinna rozwiać domysły.
Rekomendowane odpowiedzi