pawelwor Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Witam, Posiadam radio Audi beta, do którego wsadzony jest zwykły kilkudziesięciocentymetrowy kabel (co odkryłem dzisiaj), dzięki któremu radio łapie jakieś tam fale, ale w czasie jazdy często je gubi. Wyjąłem radio i oczywiście jest tam też orginalna antena, jednak gdy ją podpiąłem do radia okazało się, że jedyna stacja którą na niej znajduje to ESKA... Kabel sprawdziłem od anteny zewnętrznej do boczka przy przednich drzwiach - jest cały, nienaruszony. Co może być powodem czegoś takiego? Radio, antena, wzmacniacz przy antenie zewnętrznej?
Skrzypek Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 sprawdz cały przewód antenowy, od radia do samej anteny, czy nie jest uszkodzony i czy wogóle jest połaczony z anteną to jest pierwszy krok jaki powinienes zrobić
Gość SPEED31 Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 dokładni tak jak kolega sprawdz czy kabel nie jest gdzieś przerwany lub czy nie ma zwarcia bo nie bedzie chodzic
pawelwor Opublikowano 9 Października 2008 Autor Opublikowano 9 Października 2008 kabelek jest w porządku, padł chyba wzmacniacz przy antenie i gdzieś go muszę kupić..... Jeśli ktoś wie gdzie dostanę coś takiego, a może być zamiennik, bedę bardzo wdzięczny
Rekomendowane odpowiedzi