przemek793014 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Witam, nie wiem czy taki temat był poruszany na forum ale mam pytanie, czy ktoś z forumowiczów posiada może nasadkę do odkręcenia śruby zabezpieczającej. Wygląd śruby pokazany na zdjęciu. (podaje adres ponieważ miałem problem z dodaniem zdjęcia na forum) http://zapodaj.net/bba323720210d.jpg.html Kupiłem auto i okazało się, że ktoś odkręcił z przednich kół śruby zabezpieczające a na tylnych kołach zostały a na wyposarzeniu nie ma klucza do ich odkręcenia. Gdyby ktoś mógł pomóc proszę o kontakt.
krzysiekvtec Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 jak nic nie znajdziesz nabij tam jakiś kwadrat i pewnie pójdzie
lukasza4rzeszow Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Mam akurat taka nakładkę jak Tobie potrzeba tyle że jestem z Podkarpacia ... popytaj u siebie na miejscu po warsztatach takich większych może akurat mają albo na serwisie Audi, pożyczył byś i było by jak odkręcic, ewentualnie może na allegro jest taka nasadka do kupienia .
armando Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Normalnie nabij 17 bądź 18 i ręcznie odkrec.
przemek793014 Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Opublikowano 7 Marca 2015 Odkręciłem śruby. Doszlifowałem kwadrat o przekątnej ok 14,5-15mm i poszło. 1
Rekomendowane odpowiedzi