rosiaksdz Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Opublikowano 19 Lutego 2015 to widze wyciąłeś ten jeden pasek.. dużo rezania, czy po wycięciu wchodzi normalnie ?
sector Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) to widze wyciąłeś ten jeden pasek.. dużo rezania, czy po wycięciu wchodzi normalnie ? Jest trochę roboty ,ale da się ogarnąć przy piwie. No i po bokach czarnym klejem trzeba wypełnić ten łuk ,ale na codzień jest to niewidoczne . Ja wiem gdzie patrzeć , ale to Ja wiem . Jakby co to mam do sprzedania tą dolną ramkę za 80zł ( chodzą po 150zł na aledrogo). Edytowane 19 Lutego 2015 przez sector
spin444 Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) Zacna furka widuje czesto na parkingu pod Sedalem Może kiedyś sie zjedziemy na jakiegoś mini spota pisz na PW Pozdro Edytowane 20 Lutego 2015 przez spin444
Tomi_81 Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Jest dobrze no i w najlepszym kolorze EBONY SCHWARZ PEARL Powodzenia w modzeniu
rosiaksdz Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Tomi_81 dokladnie kolorek i widze u Ciebie to samo spin444 miejsce pracy jak cos zapraszam do salonu Edytowane 22 Lutego 2015 przez rosiaksdz
rosiaksdz Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) tatuażu mrtattoo miałem za bardzo juz nie ingerować w wygląd zewnętrzny ale zaczeło mnie zastanawiać czy pomalować ramke grilla w czarny połysk Edytowane 6 Marca 2015 przez rosiaksdz
MichałA4 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Bandit Look jest git czarny grill s4 robi robotę nawet na aucie w ciemnym kolorze.
rosiaksdz Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) jade jutro kupić ten lakier plasti dip, mam nadzieje ze bedzie fajny efekt po pomalowaniu.. widziałem że mają w czarnym połysku, hmmm.. malował juz ktoś kiedyś tym ? Edytowane 12 Marca 2015 przez rosiaksdz
MichałA4 Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 jade jutro kupić ten lakier plasti dip, mam nadzieje ze bedzie fajny efekt po pomalowaniu.. widziałem że mają w czarnym połysku, hmmm.. malował juz ktoś kiedyś tym ? Hmm... Czarny połysk może być ciekawie,oryginalny czarny grill jest matowy ale połysk też może być miodzio.
rosiaksdz Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) zobaczymy jak ten cały połysk wyjdzie bo mi sie zdaje że i tak troche bardziej matowy niż połyskujący plasti dip kupiony efekt : teraz zostało czekać na paczke z niemiec ;/ i rezania ciąg dalszy Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez rosiaksdz
Adrian-A4 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Fajnie masz szybki zrobione, co to za folia?
rosiaksdz Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2015 delikatną folią chromowaną, a jutro Ci powiem dokładnie jaka przepuszczalność światła bo na zdj. zupełnie inaczej wygląda niż w rzeczywistości, w realu jest większa widoczność wnętrza, żeby policja co rusz nie zatrzymywala
Adrian-A4 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Daj znać koniecznie, bo planuję to samo zrobić Ciemne szyby takie już oklepane, a to fajnie wygląda na ciemnym aucie
rosiaksdz Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) chrom 40% przyciemnienia Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez rosiaksdz
rosiaksdz Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2015 wszystkie 7 szybek tym mam na klapie z tyłu i z przodu bo do tych policja tak sie nie czepia jak do czarnych, bo we wczesniejszym samochodzie miałem czarną to co chwile kontrola, a tutaj ciszaaa (stuk stuk w niemalowane)
rosiaksdz Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) dokładka od cupry, chrom szufladki i dekory w ładniejszym stanie juz są na swoim miejscu, jutro mam nadzieje jeszcze wgranie odpowiedniego virusa i przynajmniej troche moc wzrośnie, jeszcze przydałoby się dobre hamulce a przesyłka z niemiec jak nie przyszła tak dalej ciszaa.. z tego co sie dowiedziałem ma byś w połowie maja... Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez rosiaksdz
Rekomendowane odpowiedzi