motogrzech Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Witam mam nietypową prośbę czy ktoś posiadający otwór w bagażniku do przewozu nart mógłby go zmierzyć?? Ja takiego nie posiadam a chciałbym zamontować tylko nie wiem czy w niego wejdzie mi decha. Interesuje mnie wysokość i szerokość. Z góry dziex
kodzak0 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 a przypadkiem te wymiary nie sa takie jak miejsce na podlokietnik z tylu?
jacek70 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Tak ten otwór jest taki sam jak wymiary podłokietnika.
Robero321 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Nie jest taki sam do okoła w środku jest ramka która zabiera po około 1cm z każdej strony. Więc otwór jest mniejszy niż podłokietnik
jacek70 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Ok.jest ramka co pomniejsza otwór, więc jeszcze gorzej bo otwór mniejszy.
kodzak0 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 no ramka wiem ze jest no ale ogolnie jest w miejscu jak podlokietnik wiec wiekszy otwor niemoze byc a zeby cos przymierzyc to bedzie wiedzial jaki ma wymiary bez mierzenia
motogrzech Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 wiec koncowka deski powinna wejsc???? czy moze ktos to otworzyc i poprostu zmierzyc??
kodzak0 Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 a niemozna sobie poprostu przymiezyc do podlokietnika? albo zmierzyc otowor jaki jest gdy rozlozysz podlokietnik?
motogrzech Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Opublikowano 2 Lutego 2015 Patrzylem i jest całkiem spory więc jestem zdziwiony ze mówicie ze decha nie wejdzie wydaje mi się ze otwór jest dużo mniejszy od podlokietnika
afroo. Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Jutro Ci zmierzę i zrobię foto z przymiarki dechy. Ale jak mówiłem deska na bank nie wchodzi bo gdyby było inaczej to bym nie składał oparcia kanapy co weekend. ; ) Wymiary otworu 275mm x 185mm. Edytowane 2 Lutego 2015 przez afroo.
motogrzech Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Dziex za chęci Edytowane 4 Lutego 2015 przez motogrzech
lukaszooo Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Sama decha powinna wejsc gorzej wiązania.
afroo. Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Sama decha powinna wejsc gorzej wiązania. Nawet z samą deską są problemy bo oparcie kanapy masz pod kątem przez co nie masz całej przekątnej otworu do dyspozycji, a narty/deskę trzeba wkładać "pod górkę" - to wymusza oparcie oraz ścianka w bagażniku. Edytowane 4 Lutego 2015 przez afroo.
Rekomendowane odpowiedzi