VPLD Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Witam mam takie pytanie czy te znaki na walkach i na podkowach zawsze sie zgadzaja bo po jednej stronie zgrywa sie idealnie a po drugiej wyszlo mi cos takiego:
VPLD Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 http://zapodaj.net/fb06d2293b27d.jpg.html
Dev Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Nie wchodzi foto wyslij z innego uploadera.
Dev Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Łańcuch do wymiany, napinacz podejrzewam ze też.
VPLD Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 lancuch jest nowy napinacz sprawny bo wymieniany byl wczoraj byl zakłądany i chcialem sie dowiedziec czy znami nie pomylil mi jak składał?
VPLD Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 przed to jest głowica luzem zmontowana dopiero
Dev Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Sprawdz jak odpalisz, napinacz dostanie oleju i będzie wiadomo. Poza tym to ustawienie sprawdza sie na wałku ssacy a nie wydechowym. Na wydechu ustawiasz w punkt i patrzysz co sie dzieje na ssacym.
Dev Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Policzyc to sobie mozes na palcach. Ja Ci pisze jak sie prawidlowo sprawdza ustawienie a nie liczy. 1
VPLD Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 z tego co wiem te znaki zadko kiedy pasuja i liczy sie zeby
syn_szefa Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 U mnie było tak jak mechanik zmienił mi rozrząd czyli zj***ł sprawę. Wystarczyło u mnie na wałku ssącym przestawiać ząbek o jeden w prawo i jest ok
Dev Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 z tego co wiem te znaki zadko kiedy pasuja i liczy sie zeby U Ciebie jest elektryczny fazator. jezeli masz prawidlowo policzone ogniwa to dopiero po odpaleniu bedzie widac ustawienie walka ssacego. po to jest to zrobione aby po zdjęciu pokrywy okreslic stan napinacza i lancucha
VPLD Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 mowisz o moim przypadku? powie mi ktos czy dobrze mam to zlozone?
Rekomendowane odpowiedzi