f16mysliwiec Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Gdzie powinien być czujniczek od zbiorniczka spryskiwaczy ?? tzn w kturym miejscu w zbiorniczku, jak sie do niego dostać
grippen Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 ale chyba u ciebie nie ma takiego czujnika mamy ten sam model a u mnie nie ma nawet nie ma takiej kontrolki
f16mysliwiec Opublikowano 6 Października 2008 Autor Opublikowano 6 Października 2008 ale chyba u ciebie nie ma takiego czujnika mamy ten sam model a u mnie nie ma nawet nie ma takiej kontrolki ale ja mam fisa teraz
spetsnaz Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 ale chyba u ciebie nie ma takiego czujnika mamy ten sam model a u mnie nie ma nawet nie ma takiej kontrolki ale ja mam fisa teraz możliwe, że masz FIS`a a nie masz czujnika i tyle. U mnie w AFN`ie również nie ma czujnika pomimo FIS`a.
f16mysliwiec Opublikowano 6 Października 2008 Autor Opublikowano 6 Października 2008 ale chyba u ciebie nie ma takiego czujnika mamy ten sam model a u mnie nie ma nawet nie ma takiej kontrolki ale ja mam fisa teraz możliwe, że masz FIS`a a nie masz czujnika i tyle. U mnie w AFN`ie również nie ma czujnika pomimo FIS`a. ale ja wlasnie chce sie dowiedziec gdzie powinien byc bo mam mzoliwosc wymontowania takiego tylko musze wiedziec gdzie jest pozatym jestem w trkacie podpinania temperatury zewnetrznej do fisa i zbiorniczka od sprydkow bo mam wyprowadzone kable
spetsnaz Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 ale chyba u ciebie nie ma takiego czujnika mamy ten sam model a u mnie nie ma nawet nie ma takiej kontrolki ale ja mam fisa teraz możliwe, że masz FIS`a a nie masz czujnika i tyle. U mnie w AFN`ie również nie ma czujnika pomimo FIS`a. ale ja wlasnie chce sie dowiedziec gdzie powinien byc bo mam mzoliwosc wymontowania takiego tylko musze wiedziec gdzie jest pozatym jestem w trkacie podpinania temperatury zewnetrznej do fisa i zbiorniczka od sprydkow bo mam wyprowadzone kable czujnik poziomu płynu w zbiorniczku spryskiwaczy znajduje się w... zbiorniczku spryskiwaczy (od góry lub z boku) w Twoim roczniku nie wychodziły zbiorniczki z otworem na czujnik, więc jak masz możliwość to bierz cały zbiorniczek z czujnikiem.
f16mysliwiec Opublikowano 6 Października 2008 Autor Opublikowano 6 Października 2008 ale chyba u ciebie nie ma takiego czujnika mamy ten sam model a u mnie nie ma nawet nie ma takiej kontrolki ale ja mam fisa teraz możliwe, że masz FIS`a a nie masz czujnika i tyle. U mnie w AFN`ie również nie ma czujnika pomimo FIS`a. ale ja wlasnie chce sie dowiedziec gdzie powinien byc bo mam mzoliwosc wymontowania takiego tylko musze wiedziec gdzie jest pozatym jestem w trkacie podpinania temperatury zewnetrznej do fisa i zbiorniczka od sprydkow bo mam wyprowadzone kable czujnik poziomu płynu w zbiorniczku spryskiwaczy znajduje się w... zbiorniczku spryskiwaczy (od góry lub z boku) w Twoim roczniku nie wychodziły zbiorniczki z otworem na czujnik, więc jak masz możliwość to bierz cały zbiorniczek z czujnikiem. Ok dzieki a wisz mzoe gdzie w pasku b5 jest czujnik temp. zewnetrznej?
spetsnaz Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 ale chyba u ciebie nie ma takiego czujnika mamy ten sam model a u mnie nie ma nawet nie ma takiej kontrolki ale ja mam fisa teraz możliwe, że masz FIS`a a nie masz czujnika i tyle. U mnie w AFN`ie również nie ma czujnika pomimo FIS`a. ale ja wlasnie chce sie dowiedziec gdzie powinien byc bo mam mzoliwosc wymontowania takiego tylko musze wiedziec gdzie jest pozatym jestem w trkacie podpinania temperatury zewnetrznej do fisa i zbiorniczka od sprydkow bo mam wyprowadzone kable czujnik poziomu płynu w zbiorniczku spryskiwaczy znajduje się w... zbiorniczku spryskiwaczy (od góry lub z boku) w Twoim roczniku nie wychodziły zbiorniczki z otworem na czujnik, więc jak masz możliwość to bierz cały zbiorniczek z czujnikiem. Ok dzieki a wisz mzoe gdzie w pasku b5 jest czujnik temp. zewnetrznej? w tym samym miejscu co w A4, przed chłodnicą.
Rekomendowane odpowiedzi