PiterA4 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 tez od sprezyn zaczynalem ale apetyt rosnie
Horneth Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Szkoda że teraz sprzedajesz bo na jesień zima chce sprzedać swoje RH i rozglądam się za takimi. Co następne za koło planujesz ?
m3e30 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 te 200000kmto miała ale 10 lat temu haha
man85 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) m3e30 nie 10 ale 12lat temu albo 13? już sam nie pamiętam.. koło zostaje to co na początku 16" z B7 żeby nie było że nic sie nie dzieje.. tarcze przód ZImmermann + klocki ferodo od Wandeja, regeneracja zacisku u Horneth'a i.. listwy dolne drzwi, jeszcze przed zima pare zmian sie szykuje, stopniowo aaa no i trochę ją umyłem Żeby nie było że nic się nie dzieje.. Auto wróciło do serii, 1BA + ori amortyzatory Sachs. i "pakiet zima" miałem zmieniać na 1BE ale jednak zostanie seria. Do sprzedania mam Sprężyny 1BE http://olx.pl/oferta/audi-a4-b5-1be-CID5-IDcRjIl.html Po kolorach OJF (chyba ) Amortyzatory raczej do wymiany Forum 210,- Zainteresowanych zapraszam Siemano Jeśli ktoś byłby zainteresowany mam do sprzedania do B5 rozpórki dolna + górna z A6 C5(nieskrócona) http://olx.pl/oferta/rozporka-kielichow-CID5-IDfYgTW.html Forum 200,- + KW Edytowane 28 Listopada 2015 przez man85
PiterA4 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 za szybko to ty tego nie sprzedaz w tej cenie kolego jak chodzi o rozporki
Horneth Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Marcin wpadnij w wolnej chwili po książke na warsztat bo mam ją już gotową.
man85 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Długo nic nie pisałem a coś tam sie działo.. Początkiem roku oczywiście serwis klimy. Wpadło nowe sprzęgło + dwumasa, poprzednie już ślizgało. Stare od nowości jeszcze siedziało. Poduszka silnika ori, kpl poduszek skrzyni i olej do skrzyni. Czuć różnicę. W końcu udało się dorwać tylne lampy z racji ze prawa była pęknięta. Nadkola przód - ori używki, podobno lepsze od zamienników. Jak to przed wyjazdem na wakacje coś musiało się stać.. Początkiem Sierpnia wracałem z Bieszczad, wyprzedzanie i.... hola hola nie ma mocy a wyjazd nad morze za kilka dni. Telefon do Hornetha i jak to zwykle bywa u Krzyśka - jak tylko ma miejsce - robota szybko i sprawnie i turbina wyczyszczona. Przy okazji uszczelka kolektora i wąż turbo. Na tą chwile szczęśliwie nic się nie dzieje, leje paliwo i jeżdżę Pogoda ładna to może ustrzelę jakieś fotki i dorzucę Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez man85
Rekomendowane odpowiedzi