BF10 Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Przy wymianie rozrządu, mój mechanik stwierdził, że napinacz od klimy szumi, wydaję z siebie odgłosy ...czy nadaję się do wymiany ? Pytam, bo kosztuje coś koło 150 zł i nie wiem czy trzeba wymienić, czy zostawić jak jest. Jest konieczność ? Jeśli się rozleci to za sobą jakieś konsekwencje ? Z góry dzięki za pomoc .
Jay_Z Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Kolego u mnie też szumiał. Pomogło naciągnięcie paska, ponieważ był za luźny.
BF10 Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Kolego u mnie też szumiał. Pomogło naciągnięcie paska, ponieważ był za luźny. dzięki za zainteresowanie tematem myślałem, że czas na jego wymianę Edytowane 4 Lutego 2015 przez BF10
MSZColin Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Przy wymianie rozrządu, mój mechanik stwierdził, że napinacz od klimy szumi, wydaję z siebie odgłosy ...czy nadaję się do wymiany ? Pytam, bo kosztuje coś koło 150 zł i nie wiem czy trzeba wymienić, czy zostawić jak jest. Jest konieczność ? Jeśli się rozleci to za sobą jakieś konsekwencje ? Z góry dzięki za pomoc . U mnie zaczął wydawać taki lekki pisk, jak podniosłem auto do góry to pasek od klimy był bardzo luźny, popryskałem WD40 po napinaczu, naciągnąłem pasek i teraz cisza
darko Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 wystarczy wymienić samą rolkę,http://allegro.pl/rolka-napinacz-paska-klimatyzacji-audi-a4-a6-i4977638865.html
BF10 Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Opublikowano 4 Lutego 2015 Naciągane pasek, prysne WD40 i zobaczę Jeśli nic się nie zmieni - wymienię rolkę Żeby go naciagnąć - dojdę od dołu jakoś? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
BF10 Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Opublikowano 4 Lutego 2015 Całe szczęście Dzięki za pomoc Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi