Cichyzamosc Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Witam. Znalazłem dzisiaj na allegro taki oto podłokietnik http://moto.allegro.pl/item451076850_podlokietnik_audi_a4_1999_2000.html, i zastanawiam sie czy bedzie on pasował, mam a4 z konca 97r. Warto go kupic?? Z góry dzieki za pomoc
zdeniu Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 bez podłokietnika nie da się jeździć pasuje bez problemu
chudineze Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Tylko jeszcze musisz mieć tunel do tego podłokietnika który wygląda tu jak na zdjęciu
lelus_DT Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Tylko jeszcze musisz mieć tunel do tego podłokietnika który wygląda tu jak na zdjęciu wystarczy ladnie wyciac dziure na ten podlokietnik , nie trzeba kupowac tunela - efekt taki sam , nie widac zadnej roznicy wiec po co przeplacac
Gość SPEED31 Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 sam mam i naprawde warto wogóle inna jazda naprawde polecam
mlodyy Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 widzialem gdzies na alegro orginaly za 170 zl ale ten powinien pasowac bez podlokietnika jak bez reki
Dom3l Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Kupiłem taki sam, montowałem z 60 minut, jazda rewela. Polecam! Bediesz zadowolony. Gdzies jest tutaj fotostory o montowaniu ( ja z niego korzystałem), możesz śmiało kupować.
otis8 Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 w ori jest pare stopni nachylenia podłokietnika.. i u mnie to nietrzyma ''po drodze'' tylko siada na najniższym.. czy jest jakas rada na naprawe tego? dzieki
efcio Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 niestety tylko wymiana. Nic nie da sie z tym zrobic :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi