adamosik6 Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Witam, mam problem ponieważ Moja Audi a4 b5 Avant 1.8T krzywo stoi, jedna strona (cała) kierowcy, stoi wyżej od drugiej. Wymieniłem sprężyne po stronie pasażera z tyłu, ponieważ była wykrzywiona , ale auto nadal krzywo stoi.. Dodam ze w Avantku jest lpg w kole. POMOCY.. Pomoże ktoś ?.. Edytowane 10 Lutego 2015 przez adamosik6
adamosik6 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Opublikowano 12 Lutego 2015 Lpg zatankowany do pełna i niecałe pół baku Benzyny. Wypowie się ktoś ?: ) F5!
Oral Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Tak trochę wygląda jak by składana z kilku audic. może lewy spring jest niefabryczny ?
nike166 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Prawy błotnik w ogóle masz z przedlifta bo ma logo audi, Ty masz po pierwszym lifcie więc loga już nie było, zmieniałeś błotnik?. Może bite ? I może to ma wpływ na tą krzywiznę ?
adamosik6 Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Opublikowano 25 Lutego 2015 Bite było jak 80% jeżdżących samochodów po naszych drogach.
nike166 Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 80% to przesada Lecz po tym egzemplarzu ewidentnie widać, że bity i nie trzeba się przyglądać
adamosik6 Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Opublikowano 25 Lutego 2015 No raczej nie spodziewam się auta bezwypadkowego po 17 letnim użytkowaniu , .. Ale Ty nadal wierz że Twoje auto 17 letnie jest Bezwypadkowe i serwisowane w aso z udokumentowanym przebiegiem użytkowane przez osobę niepalącą Temat do zamknięcia. Pozdrawiam!
nike166 Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Moje jest bezwypadkowe bo rodzinne także nie sugeruj czegos w ciemno bo myśle, że wiem lepiej czym jeżdżę
misiek95 Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 kolego prawdopodobnie założyłeś sprężyne 1be lub inną obniżoną kup najlepiej cały komplet 1ba- widziałem nawet po 50zł na olxie i będziesz miał spokój lub poprostu masz źle dobrane kategorie wagowe- ciezko teraz powiedzieć
adamosik6 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Opublikowano 2 Marca 2015 kolego prawdopodobnie założyłeś sprężyne 1be lub inną obniżoną kup najlepiej cały komplet 1ba- widziałem nawet po 50zł na olxie i będziesz miał spokój lub poprostu masz źle dobrane kategorie wagowe- ciezko teraz powiedzieć Kolego, założyłem oryginalną od A4 Avant 1.8 , własnie z tej strony co nizej stoi. Ponieważ była wygięta jakaś.. Ale to nadal nic nie pomoglo jak widać..
misiek95 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) kolego prawdopodobnie założyłeś sprężyne 1be lub inną obniżoną kup najlepiej cały komplet 1ba- widziałem nawet po 50zł na olxie i będziesz miał spokój lub poprostu masz źle dobrane kategorie wagowe- ciezko teraz powiedzieć Kolego, założyłem oryginalną od A4 Avant 1.8 , własnie z tej strony co nizej stoi. Ponieważ była wygięta jakaś.. Ale to nadal nic nie pomoglo jak widać.. w tych autach było kilka wysokości zawieszeń w orginale jak z belką i z górnymi mocowaniami amortyzatorów/sprężyn wszystko okej to musi być kwestia sprężyn no chyba ze auto faktycznie ma jakąś poważną przygode za sobą Edytowane 2 Marca 2015 przez misiek95
Rekomendowane odpowiedzi