black4 Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Witajcie, Audi udostępniło informacje dotyczące najnowszego TT w wersji roadster. Dostępny będzie z dwulitrowymi silnikami TDI 184 PS oraz TFSI 230 PS (także w wersji TTS 310 PS). Info znajdziecie poniżej: http://fourtitude.com/news/Audi_News_1/detail-audi-tt-tts-roadster/ Podzielcie się wrażeniami, Pozdrawiam!
T-żółw Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 niebieskie na śniegu wygląda obłędnie!
afroo. Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 niebieskie na śniegu wygląda obłędnie! Z blondynką za kierownicą tym bardziej. ; ) Szkoda tylko, że Roadster i śnieg średnio do siebie pasują. ; ) Projekt ładny ale to tylko zdjęcia i rendery, ocenimy jak pojawi się w salonie.
main Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 pierwsza TTtka która mi się naprawdę podoba i ten niebieski jest fantastyczny
Hassano Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Ten niebieski kolorek faktycznie piękny ale mam kilka uwag po pierwsze nie podobają mi sie lusterka na drzwiach wole jednak jak są nad nimi bo w razie urwania uszkadzają sie drzwi no i jakie kolwiek modyfikacje są mało prawdopodobne audi dalej nie potrafi rozwiązać położenia tablicy która w znaczący sposób zasłania pół chłodnicy pewnie we wnętrzu też by sie coś znalazło :D ale może to będzie pierwsza TT które mnie przekona do siebie bo poprzednicy mnie osobiście sie nie podobają Edytowane 16 Lutego 2015 przez Hassano
Rekomendowane odpowiedzi