piotrex93 Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Witam, Mam pytanie chcę podpiąć do radia usb żeby odtwarzać muzyke z predrive, może ktoś montował z tego modelu usb ? a4 b6 rok 2003 http://funkyimg.com/i/UgdV.jpg
jacek70 Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Czyli radio nie fabryczne. Są do kupienia na allegro różne emulatory które dają taką możliwość jednak stosował bym je tylko w przypadku ori radia. U Ciebie lepiej kupić inne radio już z USB. Za 300 lub więcej kupisz już coś fajnego. Ja jednak wolę ori, bez USB ale daje radę no i jest info między zegarami.
kasiat Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 A jaki emulator do radia concert 2 i dlaczego akurat ten a nie inny bo jest tego na necie trochę
jacek70 Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Wybór trudny bo faktycznie jest tego. Ja niestety nie korzystam z tego , może wypowie się ktoś kto zakładał emulator mp3 pod Concert2.
windu83 Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Zadanie dla Ciebie: Wyszukiwanie zaawansowane ( taka ikonka koła zębatego ) koło pola "Wyszukiwanie..." -> Szukaj jedynie w tematach -> Znajdź słowa: usb + radio -> 3 wynik wyszukiwania i masz wszystko napisane jak na dłoni Edytowane 24 Lutego 2015 przez windu83
Rekomendowane odpowiedzi