waskiq Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Jaki ma numer uszczelka ktora znajduje sie pod skrzynka gdzie jest komputer obok silniczka wycieraczek . Chodzi mi oto ze ta uszczelka jest przerwana I leje mi sie woda do srodka .
kapa123451 Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 silikonem zrób tez bedzie fanie trzymac. To chyba w b6 norma, umnie to samo bylo.
waskiq Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Opublikowano 15 Lutego 2015 A powiedz mi odpinales wszystkie kostki I wyciagales ten komputer ? Bo troche malo miejsca tam jest a silikonowalem juz w zeszlym roku ale od mrozu chyba cos popekalo I teraz chcialem te uszczelke zmienic.
kapa123451 Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Wszystkie kostki miałem powyciagane, wszystko fajnie wyczyszczone i odtłuszczone no i pozniej silikon. Przy okazji jak miałem kostki powyciagane to pstryknołem jeszcze spray kontakt tak dla rutyny 30 min roboty
waskiq Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Opublikowano 17 Lutego 2015 W serwisie nie sprzedaja samej uszczelki tylko z obudowa. Koszt takiej imprezy 180 zl . Silikon tanszy [emoji14]
Rekomendowane odpowiedzi