Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Granatowy Avancior by Prezes66

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam serdecznie chciałbym wam przedstawic moje wozidełko jakim jest audi a4 b5 1.8 Turbo :banan: AVANT Po lifcie z 1999 roku . Jest to moje drugie auto , pierwszym była mazda 323F BA , posiadałem mazdę 4 lata aż wreszcie postanowiłem że sprzedam ją i tak sie udało . Po dołożeniu niewielkiej kwoty za mazdę udało mi sie kupić moje drugie auto jakim było Audi . Szukałem samochodu przez całe wakacje i dopiero pod koniec wrzesnia udało mi sie znalesc audi w niemczech od prywatnej osoby a nie handlarza :decayed: . Pojechałem kupiłem i tak samochód trafił do naszego pięknego kraju :wink: .Przebieg przy kupnie 222 tys km , jestem w stanie w to uwierzyć . Z wyposażenia samochód posiada wszystko co daje Audi , dodatkami są grzane fotele i parę innych bajerów :)

Postanowiłem kupic ten samochód gdyz w mazdzie brakowalo mi przestrzeni ( szczególnie w bagazniku ) no i wiadomo moc robi swoje , mazda posiadała 88 Kucyków :decayed: a tutaj mam juz prawie 2 razy tyle więc róznica jest naprawde spora . Z samochodami mam kontakt non stop gdyz z zawodu jestem mechanikiem pojazdów samochodowych także większosc napraw wykonuję sam :P Plany jakie wiąże z tym autem to utrzymanie go w idealnym stanie . W przyszłosci napewno jakiś CHIP na 180 KUCY :kox: . Priorytetem jest doposażenie samochodu w opcjonalne wyposażenie a także dobór odpowiedniej felgi ( mam 15 Ronal ) lecz poluję na

ładne BBSy 17 :D . W miarę mozliwosci będe wstawiał relację z postępu prac nad moją furką . Pozdrawiam

Przedstawiam zdjęcie gdy auto było juz na lawecie podczas powrotu do domu

17ycuc.jpg

Tutaj juz autko po myciu i polerowaniu :)

16i2as.jpg

t81a8g.jpg

2vxlx88.jpg

Edytowane przez prezes66
Opublikowano

Nic tylko dbać i lać do baku :)

Opublikowano

jak najbardziej popieram kolegów

Opublikowano

Ładna furka ;) więcej fotek i powodzenia w modach :thumbup1:

Opublikowano (edytowane)

Witam , po dłuższej nieobecnosci wstawiam zdjęcia samochodu na swieżo kupionych BBSach :wink: poszukuje dekielka gdyż poprzedni własciciel zgubił jeden ;) jesli ktos posiada takie cos prosiłbym o info . Na jaki kolor pomalowac felgi aby bardziej komponowały sie z samochodem ? :hi:

1zf0s39.jpg

2lm17gz.jpg

adcdxf.jpg

Pozdrawiam

Edytowane przez prezes66