Muskel1 Opublikowano 8 Września 2022 Opublikowano 8 Września 2022 2 minuty temu, vvalery napisał: Dawniej miałem rozkład jazdy pociągów i odloty samolotów, city events ale teraz tego nie ma Niektóre funkcje zlikwidowano z czasem takie jak Twitter itp..
vvalery Opublikowano 8 Września 2022 Opublikowano 8 Września 2022 1 minutę temu, Muskel1 napisał: Niektóre funkcje zlikwidowano z czasem takie jak Twitter itp.. Twittera jeszcze nie dawno miałem po zalogowaniu się na moje konto, ale nie sprawdzę od razu, bo śmigam teraz Golfikiem syna.
sosim Opublikowano 8 Września 2022 Opublikowano 8 Września 2022 W dniu 7.09.2022 o 10:34, Muskel1 napisał: Pogoda, wiadomości, wolne miejsca parkingowe itd. Najwidoczniej coś było nie tak u Ciebie. Z tymi miejscami to trochę lipa, akurat u mnie w Trójmieście prawie nigdzie nie pokazuje informacji o parkingach. Z ciekawości sprawdziłem pierwszy lepszy parking w Berlinie i tam jest fajnie podana ilość wolnych miejsce, opłaty, itp.
Muskel1 Opublikowano 8 Września 2022 Opublikowano 8 Września 2022 W Polsce hest to niestety słabo rozbudowane
quadral20004 Opublikowano 12 Września 2022 Opublikowano 12 Września 2022 Chlopaaki fachura w lubuskim zmienia soft na najswiezszy po czym z licencja my audi GE zaczyna dzialac.aktualizuje mapy 2023 .wgrywa androida lub carplaya .uruchamia audi smartphone interface i jeszcze kilka funkcji.wszystko ma org. ,wystawia fv i daje gwarancje.Wszystko za ta sama kase co tutaj niektorzy na forum .Nie mowie ze tu ktos oszukuje ale wielu dziala na ukrainskich serwerach gdzie dzialanie systemu konczy sie wraz z dzialaniem ww serwera.w razie czego na priv udostepnie kontakt do tego fachury.
Deniro Opublikowano 12 Września 2022 Opublikowano 12 Września 2022 1 godzinę temu, quadral20004 napisał: Chlopaaki fachura w lubuskim zmienia soft na najswiezszy po czym z licencja my audi GE zaczyna dzialac.aktualizuje mapy 2023 .wgrywa androida lub carplaya .uruchamia audi smartphone interface i jeszcze kilka funkcji.wszystko ma org. ,wystawia fv i daje gwarancje.Wszystko za ta sama kase co tutaj niektorzy na forum .Nie mowie ze tu ktos oszukuje ale wielu dziala na ukrainskich serwerach gdzie dzialanie systemu konczy sie wraz z dzialaniem ww serwera.w razie czego na priv udostepnie kontakt do tego fachury. Nie aktualizujcie softow poniewaz: 1.Usługa dziala tylko wtedy kiedy jest wykupione audi connect czyli 1miesiac albo 1 rok 2.Nie jest to mapa google earth a nowy dostawca MAXAR ktory oferuje widok atelitarny ale jest duzo gorszej jakosci niz GOogle earth pozostac przy starym sofcie
quadral20004 Opublikowano 12 Września 2022 Opublikowano 12 Września 2022 9 godzin temu, Deniro napisał: Nie aktualizujcie softow poniewaz: 1.Usługa dziala tylko wtedy kiedy jest wykupione audi connect czyli 1miesiac albo 1 rok 2.Nie jest to mapa google earth a nowy dostawca MAXAR ktory oferuje widok atelitarny ale jest duzo gorszej jakosci niz GOogle earth pozostac przy starym sofcie Heh kolego fachura dziala na licencji audi.fakture wystawia.ktory tutaj na forum to zrobi i da gwar? .... zaden
Deniro Opublikowano 13 Września 2022 Opublikowano 13 Września 2022 (edytowane) Ja nie neguje niczyich usług , tylko informuje że są to dwie różne usługi :"fakture wystawia.ktory tutaj na forum to zrobi i da gwar? .... zaden" kilku sie znajdzie:) Edytowane 13 Września 2022 przez Deniro
vvalery Opublikowano 14 Września 2022 Opublikowano 14 Września 2022 W dniu 8.09.2022 o 09:38, Muskel1 napisał: Niektóre funkcje zlikwidowano z czasem takie jak Twitter itp.. Ja mam Twittera
Muskel1 Opublikowano 14 Września 2022 Opublikowano 14 Września 2022 Ja nie mam konta na Twitterze więc nie sprawdzę dokładnie.
sosim Opublikowano 14 Września 2022 Opublikowano 14 Września 2022 6 godzin temu, vvalery napisał: Ja mam Twittera Gdzie masz tę opcję dokładnie w aplikacji?
vvalery Opublikowano 15 Września 2022 Opublikowano 15 Września 2022 22 godziny temu, sosim napisał: Gdzie masz tę opcję dokładnie w aplikacji? Klikasz w tą ikonkę osoby po prawej w rogu. Potem "połączenie z samochodem" i tam masz "usługi spersonalizowane", gdzie mam Cele myAudi, Aktualności i Twitter. Aktualności wpisywałem linki sam, bo te fabryczne Audi w Polsce są o d*pę rozbić. 1
sosim Opublikowano 16 Września 2022 Opublikowano 16 Września 2022 22 godziny temu, vvalery napisał: Klikasz w tą ikonkę osoby po prawej w rogu. Potem "połączenie z samochodem" i tam masz "usługi spersonalizowane", gdzie mam Cele myAudi, Aktualności i Twitter. Aktualności wpisywałem linki sam, bo te fabryczne Audi w Polsce są o d*pę rozbić. Akurat u mnie są tylko cele myAudi i aktualności. A tak z innej beczki, to jakie korzyści daje połączenie WiFi z samochodem? Używacie tego? Ja osobiście nie widzę żadnych.
vvalery Opublikowano 19 Września 2022 Opublikowano 19 Września 2022 W dniu 16.09.2022 o 12:45, sosim napisał: Akurat u mnie są tylko cele myAudi i aktualności. A tak z innej beczki, to jakie korzyści daje połączenie WiFi z samochodem? Używacie tego? Ja osobiście nie widzę żadnych. Pewnie tylko wtedy coś daje, jak ktoś ma tablet bez GSM i chce posurfować po internecie, np dzieci :-)
Muskel1 Opublikowano 19 Września 2022 Opublikowano 19 Września 2022 (edytowane) W dniu 16.09.2022 o 12:45, sosim napisał: A tak z innej beczki, to jakie korzyści daje połączenie WiFi z samochodem? Używacie tego? Ja osobiście nie widzę żadnych. Po połączeniu z wifi możesz słuchać radia internetowego webradio korzystając z pakietu internetowego telefonu. Edytowane 19 Września 2022 przez Muskel1
macherstudio Opublikowano 3 Października 2022 Opublikowano 3 Października 2022 No i laickość moja sięga tam, gdzie wzrok mój nie sięga ... ale jako nowicjuszowi, mam nadzieję, że wybaczycie. Pobrałem myAudi Rozpocząłem proces konfiguracji / nie miałem kodu z kluczyka więc przerwałem, kiedy już wyposażyłem się w kod, aplikacja nie pytała o niego i przeszła do step 2 potwierdzanie tożsamości, co wykonałem, i ku mojemu zdziwieniu otrzymałem PDF z umową w której nie ma mowy o kosztach ... "Czuję się jak dziecko we mgle" - przerwałem łączenie się z samochodem i zakładanie konta głównego użytkownika - chat my.audi.com - nie odpowiada oczekuję już z 30 minut. Pytanie: Jakie są koszty w korzystaniu z apki myAudi - czytam, iż jest bezpłatna, ale czy w wersji bezpłatna jest też bezużyteczna?
Muskel1 Opublikowano 3 Października 2022 Opublikowano 3 Października 2022 Korzystanie z aplikacji i aplikacja są darmowe. Jedynie funkcje na żadanie są odpłatne. Dla B9 są tylko 2 funkcję dostępne. Audi connect Navigation & Infotainment oraz Audi connect Remote & Control (tylko pojazdy posiadające eCall/bCall).
macherstudio Opublikowano 3 Października 2022 Opublikowano 3 Października 2022 8 minut temu, Muskel1 napisał: Korzystanie z aplikacji i aplikacja są darmowe. Jedynie funkcje na żadanie są odpłatne. Dla B9 są tylko 2 funkcję dostępne. Audi connect Navigation & Infotainment oraz Audi connect Remote & Control (tylko pojazdy posiadające eCall/bCall). Czyli bez skorzystania z ww. dwóch płatnych rozwiązań aplikacja myAudi .... zajmuje mi tylko miejsce na telefonie?
Muskel1 Opublikowano 3 Października 2022 Opublikowano 3 Października 2022 Może nie tak do końca bezużyteczna. Nie pamiętam dokładnie czy bez wykupionych funkcji na żądaje pokazuje także aktualny przebieg i lokalizację. W każdym razie w aplikacji masz elektroniczną instrukcje obsługi, widoczne jest także wypozażenie, przeprowadzone serwisy (wASO). Pojazdy posiadające eCall/bCall z wykupionym pakietem Remote &Control mogą za pomocą aplikacji sprawdzać stan zamknięcia pojazdu, mają możliwość zamykania/otwierania auta oraz sterowanie ogrzewaniem postojowym i wentylacją.
macherstudio Opublikowano 3 Października 2022 Opublikowano 3 Października 2022 11 minut temu, Muskel1 napisał: Może nie tak do końca bezużyteczna. Nie pamiętam dokładnie czy bez wykupionych funkcji na żądaje pokazuje także aktualny przebieg i lokalizację. W każdym razie w aplikacji masz elektroniczną instrukcje obsługi, widoczne jest także wypozażenie, przeprowadzone serwisy (wASO). Pojazdy posiadające eCall/bCall z wykupionym pakietem Remote &Control mogą za pomocą aplikacji sprawdzać stan zamknięcia pojazdu, mają możliwość zamykania/otwierania auta oraz sterowanie ogrzewaniem postojowym i wentylacją. A gdyby takie cudo istniało, jak historia tankowań ... bo zawsze sobie obiecuję uzupełniać w dodatkowej apce, ... ale nie wychodzi po jakimś czasie.
Rekomendowane odpowiedzi