Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Lampy przednie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Wiem że dużo już tu było o tym pisane ale mam problem. Chcę wymienić przednie lapmpy w mojej audisi i zastanawiam się które będą najlepsze. Pierwszorzednie rozpatrywalem Soczewki Angel Eyes Sonar-a ale wiekszosc tutaj narzeka na te lampy. Napiszcie mi prosze co warto wlozyc w przod. Chcialbym zalozyc soczewki z ringiem tylko nie wiem jakie, wiec prosze o porade. Z góry wielkie dzieki.

Opublikowano

O masz :blink:

Skoro wiesz , że było duzo pisane to dlaczego nie używasz opcji :szukaj: ??

W skrócie ..jesli ringi to tylko FK .

Jesli inne to polifty Valeo, Depo .

Do tego cięcie błotników , zmiana pinów, kostek , silniczków.

Tyle !

Opublikowano

Zamiast ringów włóż ori Valeo + xenon i będzie :kox: Ale jak już się zdecydujesz na Angel Eyes to tak jak raggaman napisał FK Automotive. No i bierz zespolone, jest cięcie błotników ale efekt dużo lepszy :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Dzieki wielkie :)

Opublikowano

Od tego jest forum żeby pomagać :good: Pochwal się efektem jak założysz lampki :naughty:

Opublikowano

Ja polecam Valeo :] najlepsze co może byc. Małe rezanko i będzie :kox:

Opublikowano

A ja polecam FK Automotive. I nie koniecznie musza byc zespolone,bo zespolone to ma prawie kazda :a4fan: na tym forum :gwizdanie: . Sonary to faktycznie :sick3:

Opublikowano

I nie koniecznie musza byc zespolone,bo zespolone to ma prawie kazda

Tak..bo sa ładniejsze i nie mają wielkich szczelin miedzy reflektorem a maską .. przy dzielonych FK ..kierunkowskaz wydaje sie większy od lampy :decayed:

Opublikowano

Z tym kierunkowskazem to fakt. Wygląda to jakoś nie bardzo. Jakby były lampy sztukowane i kierunki były od innych :polew:

Opublikowano
  • Autor

Koledzy a co mi powiecie na temat tych lampek http://www.tuning-tec.pl/index.php?str=LPAU12&link=1&s=0&p=1&id=652 ??Czy warto je kupic i co trzeba przerabiac w modelu z 96 roku zeby je załozyc? Ja pytałem w sklepie i powiedzieli mi ze silniczki od starych lamp nie beda do tych pasowac i ze trzeba jeszcze kostki wqymienic no i oczywiscie ciecie w blotniku. Zastanawiam sie tylko co faktycznie z tymi silniczkami czy podejda mi stare czy trzeba zakupic nowe? Jak mozecie to doradzcie prosze. Pozdrawiam. :)

Opublikowano

Koledzy a co mi powiecie na temat tych lampek http://www.tuning-tec.pl/index.php?str=LPAU12&link=1&s=0&p=1&id=652 ??

Światła spoko , można zakjładać , nie wiem dlaczego sie uparłeś na to żeby zakładac silniczki , do czego one ci potrzebne ??? ja zakładałem rok temu lampy FK i olałem silniczki , ustawiłem sobie na stacji diagnostycznej prawidłową wysokość świecenia i jeżdże tak bezproblemowo. Tak prawde mówiąc silniczki są zbędne , zadaj sobie pytanie jak czesto podczas jazdy zmieniasz wysokość swiecenia , no chyba ze jezdzisz co jakis czas z laweta lub przyczepką ... Mówie ci daj sobie spokój z silniczkami , a dam sobie głowe uciąc ze ori nie beda pasowac tylko bedziesz musiał kombinowac z silniczkami od Punto II.

Pozdro

Opublikowano

Ja polecam FK Automotiv. Mam dzielone i muszę przyznać ze kierunek taki sobie więc. albo brewki troszke to niwelują lub jednak zespolone.

Opublikowano

Ja polecam FK Automotiv. Mam dzielone i muszę przyznać ze kierunek taki sobie więc. albo brewki troszke to niwelują lub jednak zespolone.

Zamiast szpecić auto brewkami ..lepiej odrazu kupić zespolone :wink4:

Opublikowano

Poza tym do ADR-a najlepiej pasują zespolone :good:

Opublikowano

Bo ADR jest wyjatkowy :polew: A tak na poważnie to bierz zespolone. Ja tak zrobiłem i efekt jest świetny :good: Warto trochę przyrezać błotniki żeby potem się cieszyć wyglądem :tongue4:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzięki panowie za podpowiedzi. W najbliższa sobotę wybieram się do sklepu żeby zakupić te lampki no i do tylu zafunduje sobie chyba jeszcze Clear Red White-y bo też dają fajny efekt. Pozdrawiam

Opublikowano

To będziesz miał takie same lampy jak mam u siebie(z tyłu) :tongue4:

Opublikowano

A dla mnie ringi w AUDI to nieporozumienie :thumbdown:

Tez tak myśle..., w bmw to pasuje ale nie w audiczkach :sick3:

Opublikowano

Ringi + Diody i bedzie :kox: