Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Lampy przednie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie idzie to w parze z moją deklaracją oszczędności, ale... napaliłem się jak Arab na kurs pilotażu!!

A oto link do przedmiotu pożądania, którego nie sposób nazwać mrocznym...

http://www.allegro.pl/item659986949_lampy_przod_audi_a4_s4_xenon_lewa_i_prawa.html

Więc tak: żarówka ksenon+H7, lampa pasuje bez przeróbek, wygląda chyba fajnie całkiem...

Tylko komplet z kierunkami wywoławczo 1900 PLN.

Musiałbym się z całą rodziną przerzucić na korzonki i robaszki... Ale nie ukrywam, że zaczynam o tym myśleć...

Opublikowano

Daruj :)

Opublikowano

A niech sobie dzieciska zobaczą, jak to jest z nieodpowiedzialnym tatusiem... Po tygodniu nawet nielubiany pasztet będą wcinać (i to z pomidorem)... Mam nadzieję, że mi przejdzie...

Ale pomijając część ekonomiczną - prezentują się ładnie??

Opublikowano

A niech sobie dzieciska zobaczą, jak to jest z nieodpowiedzialnym tatusiem... Po tygodniu nawet nielubiany pasztet będą wcinać (i to z pomidorem)... Mam nadzieję, że mi przejdzie...

Ale pomijając część ekonomiczną - prezentują się ładnie??

To piękny prezent na Dzień Ojca.

Ładne są, ale troszkę drogie. Pomyśl o zespolonych i HIDach jeśli chcesz stylizowac na Xenony

Opublikowano

poszukaj zespolone i wpakuj HID'y , taka zmiana będzie lepsza

Opublikowano

lampy z S4 tak nie odmładzają fury jak zespolone, zwłaszcza za taką cene

Opublikowano

Zespolone nówki Depo + HID = 700 PLN

Zespolone używane Valeo + HID = 900 PLN

Kup coś z tego zestawu, bo za te S4 szkoda przepłacać :wink4:

Opublikowano

ja za valeo zespolone dałem 400zł :gwizdanie: plus 230Hidy to jest 630 :) trzeba umić szukać :chytry:

Opublikowano

ja za valeo zespolone dałem 400zł :gwizdanie: plus 230Hidy to jest 630 :) trzeba umić szukać :chytry:

też myślę, że za VALEO + HID 900 PLN to troszkę za dużo

Opublikowano

Dolicz do tego kostki, piny i wyjdzie troszkę więcej :wink4: Nie wspominam o żarówkach czy silniczkach bo nie zawsze trafisz kompletne.

Opublikowano

ale ja Ci mówie cene za całość :) faktycznie ciężko trafić w takiej cenie :) ale sie udało :) mi chyba brakowało jednego silniczka , i dwóch żarówek :przebiegly:

Opublikowano

Dzieki za wskazowki. Te ksenony to nie koniecznie (akurat takie są), podoba mi się za to prostota montażu :)

Co oznacza HID? Poszukałem trochę, ale tak wprost nie znalazłem - choc moze zle szukalem :)

A co do ksenonow, to skojarzylem wlasnie, ze chyba wymagaja one spryskiwacza swiatel?

Opublikowano

HID to takie niby Xenony, tylko montujesz żarniki i przetwornice

Opublikowano

najtaniej i najprosciej wyjdą dzielone FK (zamontowanie bez przerabiania P&P)+HID

najładniej lecz kłopotliwie wyjda zespolone (przerabianie błotnika, kostki, piny)+HID

Opublikowano

Można to potraktować jako podsumowanie.

Nie mam wątpliwości, ze zespolone wyglądają najładniej, tylko mam wątpliwość czy rzeczywiście będzie najładniej po cięciu-gięciu w moim wykonaniu...

Aczkolwiek wczoraj w nocy obszywałem kierownicę skórką i dziś rano moja Żona nie uwierzyła, że to moje dzieło... Więc może jestem dla siebie zbyt surowy.... :)

Opublikowano

Można to potraktować jako podsumowanie.

Nie mam wątpliwości, ze zespolone wyglądają najładniej, tylko mam wątpliwość czy rzeczywiście będzie najładniej po cięciu-gięciu w moim wykonaniu...

Aczkolwiek wczoraj w nocy obszywałem kierownicę skórką i dziś rano moja Żona nie uwierzyła, że to moje dzieło... Więc może jestem dla siebie zbyt surowy.... :)

Pewnie tak, skoro efekty są zauważalne

Opublikowano

jak sie kupuje używane Valeo zespolone to warto sprzedawcy zapytać czy nie dorzuci kostek , bo często są to lampy z aut do rozbióki

i wtedy gratis dorzuca wtyczki na których jest już po ~15cm kabelków , ostatnio to przerabiałem i okazało sie że kolory pasują do siebie i praktycznie nie trzeba wtedy sprawdzać kontrolką tylko lutujemy kolorami :) (koszt wtyczki w ASO to 25-30zł/sztuka)

w używkach też najczęściej też już są żarówki i silniczki to w porównaniu z nowymi depo , valeo wychodzą taniej :hi:

dobrym sposobem jest też szukanie na allegro lamp do anglików , ktoś wam sprzeda je za pare złotych , a robicie klik i macie europejskie :evil: (na soczewce jest przełącznik - nie wszyscy o tym wiedzą )

Opublikowano

Ja nie dawno kupiłem sobie nówki przednie lampy Valeo za nie całe 550zł !! Nie wiem czego tak tanio sprzedał :mysli: Ale są na 100 % orginalne :naughty:

Opublikowano

Ja nie dawno kupiłem sobie nówki przednie lampy Valeo za nie całe 550zł !! Nie wiem czego tak tanio sprzedał :mysli: Ale są na 100 % orginalne :naughty:

Kurczę, gdzie za tyle sprzedają?

Opublikowano

Kurczę, gdzie za tyle sprzedają?

Taka cena to okazja i nie zawsze się trafią w takich pieniądzach :cool1: