Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Lampy przednie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiedzmy że są podobne do tych depo, potraktuj tą fotkę jako czysto poglądową... bo jeszcze mi się ręce trzęsą i słabo widzę [kac morderca] :confused4:

niemniej dalej podtrzymuje swoje zdanie że zwykłe będą wyglądać lepiej

a jak już wymieniasz to może warto rozejrzeć się za czymś pod d2s? xenon ostatnio w modzie :naughty:

grill2a.jpg

Opublikowano

Robert, te 550 zł to za parę czy też za sztukę? :kox: A jeśli chodzi o ciemne lampy na obrazku od Michała to mi się akurat podoba, ale jak mówiłem, każdy ma swój gust...

Opublikowano

Raczej za komplet, Michał a spróbuj przerobić na ciemnej A4 :mysli:

Opublikowano

> Michal dzięki, daje mi to jakieś pojęcie, cena -para (komplet), no i Depo jest po xenon (chyba?), a ponieważ zderzak też "liźnięty" to kupię wiosną już ze spryskami, no i zestawy poziomowania trochę staniały (ok. 1100) się zrobi jak ma być.

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_agb_a4s4_zderzak_rs4_19_rs6_bixenon_gwint_hr_itp-t32012.0.html

podtrzymuję swoje zdanie co do wersji z ciemnej A4. Powinni je seryjnie montować.

ale tylko przy ciemnym lakierze :wink4:

ewentualnie jeśli ktoś robi cicho-ciemnego bandziora :naughty: tj. ciemna duża felga, czarny grill, lusterka, dach, szyby itd[br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 14:37_________________________________________________Robert, do usług :wink4:

Opublikowano

dzięki ale to nie do mojego, ja mam lifta

Opublikowano

no fakt :embarrassed: , nie zwróciłem uwagi

Opublikowano

Nie wiedziałem że przedlifty miewały spryski w zderzaku... A jeśli chodzi o auto Nosb-a to rzeczywiście robi wrażenie, tylko czy nie uważacie że te ciemne lampy jednak odrobinę gryzą się ze srebrnym grillem? Ja byłbym konsekwentny i wsadził też ciemnego grilla... P.S. to nie moja fura ale mój kolor :) Michał, spróbuj przyciemnić na tym, OK?

2airLr-0eb08b6f753669c9f8dbec0a76ad.jpg

Opublikowano
2airlr0eb08b6f753669c9f.jpg
Opublikowano

Dzięki za wykonaną pracę Michał! Hmmm, chyba jednak do takich lampek trzeba by mieć czarne nadwozie i fele... Robert, napisz coś więcej o tych zestawach do samopoziomowania, gdzie takie coś można dostać?

Opublikowano

nie ma sprawy :wink4:

poza tym przyciemnianie środków przedliftowych lampek mija się z celem wg mnie

Opublikowano

Nie, oczywiście będę zmieniał na polifty, tylko zastanawiałem się jak to będzie się komponowało z moim kolorem a że akurat miałem w zanadrzu taką fotkę... Chyba jednak do mojej trzeba zarzucić oryginalne błyszczące lampki.

Opublikowano

Nie, oczywiście będę zmieniał na polifty, tylko zastanawiałem się jak to będzie się komponowało z moim kolorem a że akurat miałem w zanadrzu taką fotkę... Chyba jednak do mojej trzeba zarzucić oryginalne błyszczące lampki.

miałem kiedyś adeera w takim kolorze , lampki FK Black dawały za***iście rade , do tego ramka grilla byla pomalowana na czarny mat.

mam na drugim kompie zdjęcia , jutro wrzuce zebyś sobie obczaił :wink4:

Opublikowano

OK!

Opublikowano

... Robert, napisz coś więcej o tych zestawach do samopoziomowania, gdzie takie coś można dostać?

W ASO oczywiście od zawsze ale wychodzi ok. 3 koła, a od jakiegoś czasu- DE Kufatec :

687_0.jpg

Opublikowano

jak te wajchy podłączyć?