Opublikowano 20 Grudnia 200916 l nie , za prosto by to było , w komplecie jest jeszcze moduł sterownika (nie ma na zdjęciu) , no i trzeba w ustawieniach VAG-a zmienić (uaktywnić)
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l Szaleństwo, szaleństwo... Jeżdżę po mieście i widzę kilkunastoletnie auta typu Astra, Golf, 406, Laguna, wyposażone w HID-y siedzące w standardowych reflektorach H4, takie "bi-xenony" z elektromagnesem za 150 zł z allegro, jeżdżą sobie, oślepiają tymi swoimi 12000K i żaden gliniarz się do nich nie czepia. Zatem jeśli ja zarzucę nowe soczewki marki Depo, do tego żarniki Philipsa 4300K w połączeniu z przetwornicami Koito to chyba i tak będę miszczem świata
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l No niestety są i takie elementy, jeszcze w tamtym roku jeździłem z xeniem na H4, ale poszła zmiana lamp i teraz jest soczewka, jak założysz ori xenio, to będzie spoko, temperaturę też widzę delikatną wybrałeś, Rafalex, pisał coś kiedyś o podrobieniu samopoziomu :gwizdanie:
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l Wiesz Paweł, wk...wiają mnie te wysokie temperatury świecące na fioletowo, jeśli już nie 4300, to góra 6000 założę ale chyba jednak 4300... Ale to i tak pewnie na wiosnę bo na razie mróz okrutny i nie chce się siedzieć w garażu, mam w pudle komplet do założenia halogenów na przód i też na razie czeka na cieplejsze dni. Proszę coś więcej o tym samopoziomie
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l ori samopoziom sobie odpuść bo to koszta wielkie, jak znajdę to co pisał Rafalex to Ci podeślę, ja miałem wzrzucone 6000K, ale bez soczewki to i tak nie to, teraz mam soczewkę, i zostawione przetwornicę, zainwestowałem też w spryski, może kiedyś założę żarnik, narazie mam wrzuconę zwykłe żarówki ale się zobaczy
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l Ale zarzuciłeś zderzak poliftowy czy rezałeś spryski w oryginalnym? I - czy to są naprawdę działające spryski czy też ich imitacja?
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l Rezałem spryski w moim zderzaku, działają jak należy , tylko muszę poprawić mocowanie bo zostawiłem na jednej śrubie i troszkę się kiwają, ale jak tylko bedzie troszkę cieplej, to się to poprawi
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l Widzę na zdjęciu Twojego auta że wygląda to na oryginały, napisz cosik więcej ile ta impreza Cię wyniosła, jak podłączyłeś (pod spryskiwacze szyby czy inaczej) itp
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l bo to są orginały, ale od Octavii 2, dorezane,i zbiorniczek na dwie pompki, całość imprezy 300zł, no i własna robota , a spryski są na osobnym włączniku
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l Widzę na zdjęciu Twojego auta że wygląda to na oryginały, napisz cosik więcej ile ta impreza Cię wyniosła, jak podłączyłeś (pod spryskiwacze szyby czy inaczej) itp ja u siebie rezałem te http://www.allegro.pl/item823954859_xenon_hid_nowe_spryskiwacze_reflektorow_kpl.html (niestety trzeba je montować pod innym kątem niż ori) zbiornik na dwie pompki 6,5l 70zł + osobny włącznik (groszowe sprawy) jak ma kolega slepy, malowanie zaślepek gratis (oddałem do malowania błotnik i przy okazji psiknęli po zaślepkach)
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l Panie i Panowie miałem małą stłuczkę więc i tak muszę wymienić reflektor (mam fabrycznie soczewki Valeo) ale co myślicie o takich Depo lekko dymionych, będzie wieś? : Kolego jak możesz to napisz gdzie je można kupić?
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l np. tu, z tym że są dzielone http://www.venom24.pl/audi-19950199-black-clear-soczewka-inpro-p-16935.html?osCsid=91e07c7d395655a33c22b3fa9e25f2fe
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l Widzę że ludzie łapią te spryski jak cukierki Gdyby mieć czarne auto to można by nawet nie malować Paweł, w jaki sposób te spryski trzymają się zderzaka? Na wcisk? Czy przykręcone w jakiś sposób?
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l http://www.a4-klub.pl/smf/odp_b5_ahu_jak_dorezac_spryskiwacze_lamp-t25546.0.html;msg1256262#msg1256262 tu są fotki tych co ja mam
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l Widzę że ludzie łapią te spryski jak cukierki Gdyby mieć czarne auto to można by nawet nie malować Paweł, w jaki sposób te spryski trzymają się zderzaka? Na wcisk? Czy przykręcone w jakiś sposób? To nie jest wątek o spryskach, huragan podał Ci wątek i tam masz wszystko
Opublikowano 21 Grudnia 200916 l Dzięki. Ale mi chodzi o takie jak na zdjęciu. No moi dostawcy mi oferują na zamówienie (import), bo zdaje się dealerzy Depo w PL tego nie mają ale jeszcze się nie zdecydowałem, a co do samopoziomu to 1100,- nie są znowu jakimś kosmicznym kosztem