armand82 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Witajcie,od niedawna zuważyłem że coś stuka z tyłu,tak bardziej po lewej stronie czyżby już amory do wymiany?na przeglądzie robionym w styczniu tego roku diagnosta mówił że są OK.Dodam także że czasami gdy skręcam w lewo przy dużym kącieskrętu to zaczyna głośno piszczeć jakby coś tarło z tyłu w lewym kole. W zeszłe wakacje wymieniłem tuleje na belce nówki sztuki z górnej półki. Edytowane 22 Lutego 2015 przez armand82
piotrek4415 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Stukanie to może być wylany amortyzator, ja tak bynajmniej miałem. Tarcie piszczenie to może być kończące się łożysko. Ale jak tam nie zagladniesz to się raczej nie dowiesz.
nike166 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Też mi stukalo przez wylany amor, wymieniłem i nastala cisza
armand82 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Tak myślałem że amory,a co do pisku to łożysko?ale nic nie szumi,jest cisza. Jeżeli łożyska na tył to jakiej firmy? Edytowane 22 Lutego 2015 przez armand82
xXPiotrekXx19 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 koledzy ja u siebie zauważyłem jakieś dziwne odgłosy ale to nie jest pukanie czy coś w tym stylu słychac to tylko na drobnych pagórkach jak auto opada w dół albo na śpiących policjantach jak auto juz opada to słychac jakiś dziwny odgłos w prawym tylnym amortyzatorze ale jak by u samej góry przy mocowaniu z drugiej strony jest ok cisza . co to może być czytam może jest jakaś poduszka która mogła się wyrobic ?
misiek95 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 tak, jest tam poduszka i może się wyrobić... chociaż nie spotkałem się z tym osobiście i bardziej bym obstawiał że coś jest niedokręcone albo amortyzator wadliwy.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 ok dokręcenie jestem w stanie sprawdzić a czy tą poduche da się sprawdzić tak na oko czy trzeba rozkręcać. Mam nadzieje że to nie amor bo na równych innych dziurach czy jakiś kamykach zwanymi inaczej kocie łby to jest cisza
armand82 Opublikowano 28 Września 2015 Autor Opublikowano 28 Września 2015 Amory wymienione,nastała cisza.KAYABA
Rekomendowane odpowiedzi