kamilola Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Witam, miałem RNS-E ale sobie wzieli koledzy na takim jednym parkingu. Chłopaki poradzcie co wstawic bez nawi ze by pasilo w dziurkę i działało z sterowaniem z kierownicy i wyswietlaniem na fisie. Z tego co sie orietuje to mam głośniki tył i jakiś niskotonowy (chyba) w bagażniku, no i kabelki wszystkie co pod rns-e byly. Ramka z resztą też. Proszę o pomoc co by tam pasiło. AHHA tylko ori ,z chinszczyzny tylko zupki czasami. Dzięki
Bieniek Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Bierz rns-e i klamke załóż z anglika bez wkladki. Nie profi złodzieja nie pomoże, ale gówniarzy odstraszy.
david. Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Witam, miałem RNS-E ale sobie wzieli koledzy na takim jednym parkingu. Chłopaki poradzcie co wstawic bez nawi ze by pasilo w dziurkę i działało z sterowaniem z kierownicy i wyswietlaniem na fisie. Z tego co sie orietuje to mam głośniki tył i jakiś niskotonowy (chyba) w bagażniku, no i kabelki wszystkie co pod rns-e byly. Ramka z resztą też. Proszę o pomoc co by tam pasiło. AHHA tylko ori ,z chinszczyzny tylko zupki czasami. Dzięki Concert 3 albo bns 5
Robero321 Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Jak chcesz po taniości to możesz też zapakować RNS D też pójdzie sterowanie z MF i już ci go nie ukradną.. Gdzie Ci go zawinęli jakie miasto ?
kamilola Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Opublikowano 24 Lutego 2015 Jak chcesz po taniości to możesz też zapakować RNS D też pójdzie sterowanie z MF i już ci go nie ukradną..Gdzie Ci go zawinęli jakie miasto Gdańsk Dlaczego twierdzisz ze RNS D nie ukradną ? W RNS-E nie bede sie juz bawil bo kilka razy próbowali, az wzieli zaduzo zamieszania po włamach.
Bieniek Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Gdańsk... sam to przerabiałem 2 razy. Gdzie tym razem buszują?
Robero321 Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Różnica w cenie RNS E 1500 do 2 tysięcy RNS D około 400 zł
nitroo Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Wsadź sobie BNS - tego nikt Ci nie ukradnie.
kamilola Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Siemka, Concert 3 , Symphony 3, RNS D cos z tego będzie, pytanie tylko czy wszystko będzie bezproblemowo latało na instalacji po RNS-E na sterowaniu z kierownicy i na fisie. Jakos nie moge sie ogarnąć a przecież to tylko radio. Na telefonie i na zmieniarce mi nie zalezy ale w sumie jakis czytnik kart by się przydał. Pomozcie jak mozecie .No i czy pasuje w dziurkę po RNS-e. Dzieki Edytowane 26 Lutego 2015 przez kamilola
szeryf Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Każde z tych, które wymieniłeś będzie pasować, jeśli pochodzi z a4 b6/b7. Przechodząc z RNS-E najmniej roboty będzie z podłączeniem Concert 3/Symphony 3. Te radia nie mają czytników kart, żeby można było podłączyć kartę SD albo pendrive to potrzebna jest dodatkowa zmieniarka. FIS i sterowanie z kierownicy będzie działać.
kamilola Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Opublikowano 27 Lutego 2015 Dzieki za pomoc . Bedzie Symphony 3 z montazem .
szeryf Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 A gdzie jest taka promocja że od razu z montażem?
januszm41 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) jak sie niemyle to symphony 3 dziala inaczej z ta antena diversity. jak nie sluchasz radia to zaden pronlem. w chorus 2, concert 2, bns 5., rns-e, symphonie2 maja antene schaltdiversity w symphonie3, concert 2+/3 jest phasendiversity. tak ze nie jestem pewien czy antena podejdzie. janusz Edytowane 28 Lutego 2015 przez januszm41
szeryf Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Podejdzie. Bez zmiany wzmacniacza bedzie dzialac 1 antena. Zeby dzialaly wszystkie trzeba zmienic wzmacniacz.
januszm41 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 tylko ze odbior z jednej anteny to wielka kicha... tak samo jest jak sie wlozy niworiginalne radio.
szeryf Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Sprawdzales czy tylko czytales ze tak jest? Nie porownuj 1 anteny do nieoryginalnego radia na ori wzmacniaczu. Ja przez rok jezdzilem z odpietym kablem od diversity i nie widzialem roznicy. Poza miastem moze bym to odczul. Zreszta za kilka dni kolega sam sie wypowie czy radio odbiera czy nie.
kamilola Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 heh lepiej żeby działało slucham głównie radia
januszm41 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Sprawdzales czy tylko czytales ze tak jest? Nie porownuj 1 anteny do nieoryginalnego radia na ori wzmacniaczu. Ja przez rok jezdzilem z odpietym kablem od diversity i nie widzialem roznicy. Poza miastem moze bym to odczul. Zreszta za kilka dni kolega sam sie wypowie czy radio odbiera czy nie. sprawdzalem, bo wystarczy odpiac ta brazowa kwadratowa wtyczke od radia.
szeryf Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Tak jak pisałem, jeździłem przez rok z odpiętą wtyczką od diversity i o tym nie wiedziałem, dopiero vcds mnie o tym uświadomił. Ludzie zmieniają Concert 2 na Concert 3, nie zmieniają wzmacniacza i nie narzekają na zły odbiór. Zresztą, wszystko wyjdzie po podłączeniu radia, wzmacniacz do Concert 3/Symphony 3 mam, więc nie będzie żadnego problemu jakby co.
Rekomendowane odpowiedzi