bongod Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Witam . Pytanie które wtryski z tematu będą najtrwalsze i bez problemu obsłużą moc 230 koni . O Hankach słyszałem że lubią powiedzieć papa dragony też coś tam słyszałem o awariach . Kij z tym niech się psują jeśli objęta ta awaria jest gwarancją gozej jeśli nie :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboform550 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Barracuda 130-stka obsłuży 230 KM Pod warunkiem stabilnego ciśnienia. no max. spadki o 0.2 bara z 1.6 Edytowane 25 Lutego 2015 przez Roboform550 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Dziex Akurat mi hanki wpadły niebieskie jakie im ciśnienie ustawić żeby najlepiej pracowały przy mojej mocy ? Reduktor twin . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboform550 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ustaw tak aby wypełnić impulsem otwarcia wtrysku czas jednego cyklu pracy silnika. Ewentualnie jak masz zapas możesz zostawić mały margines. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 O matko boska żebym ja wiedział co to znaczy ustawiłem na 1.2 bara i śmiga do odcinki na korektach w granicach +/- 5 to chyba powinno wszystko grać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboform550 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Powiem Ci że aby to ogarnąć trzeba przy tym sporo posiedzieć i pogłówkować co jak i dlaczego. Ale jak jest ok to ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Tzn nie ma błędów i na stagu i na vagu i korekty lambdy w normie . Może pomimo to coś być nie charaszo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1172 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Jezeli masz sprawny uklad zasilania to niee. W calym zakresie jezdzi po sondzie bo ma szerokopasmowke wiec szybko po korektach wyszly by nieprawidlowosci.... Z mojego skromnego doswiadczenia tak wynika Ale fakt ustawic to perfekcyjnie troche sie schodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi