przemek1259 Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Witam, jako, że mam od niedawna Audi, to mam pytanie, zauważyłem że w moim modelu na końcu bagażnika jest za taką czarną osłoną blacha... Wychodzi na to, że nie da się siedzeń rozłożyć żeby był większy bagażnik bo jest blacha o której pisze. Czy mam rację? Pomijając też ten fakt, to jak rozłożyć siedzenia w tym aucie?! ... ;/
kkam Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Być może masz samochód bez składanych siedzeń. Wychodziły dwie opcje: skałdane fotele, lub nie składane . Jeżeli masz blache to zawsze idzie ją wyjąć i przerobić na składane. Jest o tym wątek na forum
przemek1259 Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Opublikowano 25 Lutego 2015 A jak składa się siedzenia w tej Audi? To spróbuje u Siebie i zobaczymy
kkam Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Jeżlei masz blache to nie masz składanych. Natomiast jeżeli nie masz blachy to kolo zagłowków masz dzwignie do otwierania
przemek1259 Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Opublikowano 25 Lutego 2015 Czyli mam nie składane. Nawet nart nie włożę. Co za wymysł... Po co komu ta blacha to nie wiadomo.
Czaszy Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 prestiz panie, to nie auto dostawcze tylko lymuzyna z odgrodzona przestrzenia bagazowa, a tak naprawde po prostu bylo taniej
Robero321 Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Jeśli Ci zależy na otwieranych fotelach to czeka cię zakup "nowych" oparć około 200 zł, kilka dodatkowych gratów montażowych nożyce do cięcia blachy i wycinasz blachę montujesz składane fotele i się cieszysz
Rekomendowane odpowiedzi