mazior Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Witam Po wcześniejszej, krótkiej przygodzie z Audi (2.4q sedan), zakończonej kasacją samochodu przez obywatela UA, przyszedł czas na kolejne Quattro. Tym razem wybór padł na 1.8T. Auto posiadam od 5ciu miesięcy. Auto sprowadzone z Szwajcarii, kupione w komisie w Lublinie. Wyglądało na bardzo dobry stan i takie się okazało. Jest to poliftowy avant z 1999r. Kod lakieru LZ9W ebonyschwarz perleffect. Silniczek to znany AJL. Audi wyposażone w sport pakiet + połacie czerni w środku. Narazie samochód dostał pakiet startowy: rozrząd + uszczelnienie , filtry, olej. Reszta czeka w piwnicy Wyposażenie półskórzane fotele + kanapa + boczki FIS PDC spryski reflektorów aluminiowe dekory czarna podsufitka grzane siedziska gniazdko 12v w bagaju 1BV -30mm 17'' 205/50 lato 15'' 195/65 zima Plany xenon 4300k usunąć naklejki 90% done ramka grilla na czarno 18'' BBS CH lub RS4 B5 lub Avus III łożysko przednie, lewe osłona przegubu zew. prawa sprężyny zawieszenia z tyłu (jedna pęknięta) wymiana czujnika g62 dobra instalacja LPG coś się znajdzie jeszcze dbać i jeżdzić Wcześniejszy parch Po kupnie Pakiet startowy Sugestie i uwagi mile widziane Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez mazior
waasik Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Fajna jest! jaką instalacje lpg planujesz założyć? plany na koło
davidlive Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Witam Fura chyba z tej samej serii co moja :-D
W10DI Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Niezły egzemplarz Jeździć i dbać. A tak czytałem o usuwaniu znaczków które wywalasz mam pytanko literka "T" którą posiadasz ma taki czerwony dodatek z boku? Jeżeli tak to ile byś chciał za tą literkę?
Grzesiek1985 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) No wreszcie pokazałeś ją Gratki Edytowane 2 Marca 2015 przez Grzesiek1985
mazior Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Fajna jest! jaką instalacje lpg planujesz założyć? plany na koło We wcześniejszym miałem wtryski hana zielone, reduktor zavoli zeta i sterownik stag 4 isa 2 i byłem zadowolony także coś w ten deseń i w tym będzie. Niezły egzemplarz Jeździć i dbać. A tak czytałem o usuwaniu znaczków które wywalasz mam pytanko literka "T" którą posiadasz ma taki czerwony dodatek z boku? Jeżeli tak to ile byś chciał za tą literkę? usuwam tylko naklejki, te emblematy zostawiam narazie No wreszcie pokazałeś ją Gratki Dzięki Edytowane 2 Marca 2015 przez mazior
W10DI Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Spoko jak byś się kiedyś rozmyślił to daj znać
mazior Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Opublikowano 16 Marca 2015 Dzisiaj wpadł czujnik temp cieczy g62. Po podłączeniu do vaga wciąż niski przepływ powietrza 151g/s. Trzeba szukać nieszczelności wydaję mi się ze jak na 180km coś słabo jedzie, albo już się przyzwyczaiłem
mazior Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Lato na pokładzie - TSR 17'' 7J + 205/50/17. Obiecuję poprawę w przyszłym sezonie. Zdjęcia robione ciapem, także nie hejtować
mazior Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Opublikowano 22 Lutego 2016 Też dałbym więcej w dół, szczególnie na przodzie, ale to typowe dejli. Ale może się złamie.... Zbieramy graty pod bixa. Soczewki hella intemo. Nie wiem czy malować wnętrza lamp?
Grzesiek1985 Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Działaj działaj Ciekaw jestem efektu Wtedy może swoje oddam do przeróbki
enczu Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Malowanie to moim zdaniem kwestia gustu. Czarny z czarnymi lampami troche się zleje ale jedni lubią takie bandziory już sam musisz sobie odpowiedzieć. W zasadzie możesz malować wszystko włącznie z odbłyśnikiem ale będzie bardzo ciemno ja u siebie zostawiłem ori, tylko bihalogen. Grzesiek1985, oddawaj bez zastanowienia Daje sobie rękę uciąć że nie bedziesz żałował, komfort jazdy to niebo a ziemia.
Rekomendowane odpowiedzi