Opublikowano 27 Marca 201511 l Autor Spokojna głowa, już mam Od razu lepiej Edytowane 24 Marca 201511 l przez peacenotwar
Opublikowano 2 Kwietnia 201511 l widziałem ją dziś pod tym nowym centru czy co to tam jest w Głownie na zalewem, najczarniejsza z czarnych, dobra jest aż nawrotke zrobiłem z trasy żeby ją z bliska oblookać
Opublikowano 2 Kwietnia 201511 l Autor To jest galeria Głowno! No jeszcze jest troszke roboty do wykonania. Może w tym tygodniu będzie koło
Opublikowano 2 Kwietnia 201511 l galeria Głowno? myslałęm że to skład budowlany ;p co za koło wymyśliłeś? te avusy nawet spoko wyglądają na czarno, na zime zostawiasz?
Opublikowano 2 Kwietnia 201511 l Autor Trzeba było wjechać tam Tydzień temu było oficjalne otwarcie. Ale śmiech trochę, bo niby galeria, a do wszystkich sklepów się wchodzi z dworu ^^Ludzie już pytają o te avusy. Niestety jak wpadnie zacisk na przód, to nie wejdzie już 17", więc chyba będę się ich pozbywał A co do koła... Jak będzie to pokażę Edytowane 2 Kwietnia 201511 l przez peacenotwar
Opublikowano 3 Kwietnia 201511 l Trzeba było wjechać tam Tydzień temu było oficjalne otwarcie. Ale śmiech trochę, bo niby galeria, a do wszystkich sklepów się wchodzi z dworu ^^ Ludzie już pytają o te avusy. Niestety jak wpadnie zacisk na przód, to nie wejdzie już 17", więc chyba będę się ich pozbywał A co do koła... Jak będzie to pokażę Przymierz. U mnie w S3 jest 6-tłok z Porsche Cayenne (tarcza 345) i wchodzi pod 17" avus. Edytowane 3 Kwietnia 201511 l przez Armi
Opublikowano 3 Kwietnia 201511 l Autor Ale i tak to nie zmienia faktu, że 18" wpadnie. Pozostaje kwestia zimówek jedynie Może jakby weszły to bym zostawił
Opublikowano 3 Kwietnia 201511 l Bardzo dobry zestaw S4 z xsem, choć osobiście wolę bardziej park niż street
Opublikowano 4 Kwietnia 201511 l Trzeba było wjechać tam Tydzień temu było oficjalne otwarcie. Ale śmiech trochę, bo niby galeria, a do wszystkich sklepów się wchodzi z dworu ^^ Ludzie już pytają o te avusy. Niestety jak wpadnie zacisk na przód, to nie wejdzie już 17", więc chyba będę się ich pozbywał A co do koła... Jak będzie to pokażę jaki zacisk?
Opublikowano 6 Kwietnia 201511 l Autor 6-tłok z Porsche Cayenne. Na pierwszej stronie jest zdjęcie. Ale trzeba będzie je przelakierować ------------- Są i buciki czyli 18x9j z Audi TT plus 215/40 Nexen
Opublikowano 7 Kwietnia 201511 l Autor Nie ma żadnego porównania. 2.6 nie było wolne, ale tu jest inny świat. Moment obrotowy czyni cuda z samego dołu
Opublikowano 7 Kwietnia 201511 l 6-tłok z Porsche Cayenne. Na pierwszej stronie jest zdjęcie. Ale trzeba będzie je przelakierować ------------- Są i buciki czyli 18x9j z Audi TT plus 215/40 Nexen Witaj, Fajny wybór kółka Jaki dystansik do tego setupu? Pozdrawiam!
Opublikowano 10 Kwietnia 201511 l Autor Dystans przód 20 tył może 20-25. Dostanę 20mm, przymierzę na tył i będę wiedział.-----------I się zrobiło około 320 koni (wszystkie wykresy mówią, że przy tej mocy powinno być 480-500NM) Znowu pomocny okazał się gekon garage Samochód się zmienił kompletnie. Na seryjnym sofcie górne obroty (6tys i węcej) to muł. Tutaj jest bajka. Sofcik do s4 to podstawa Stary kompik, który może się kiedyś przydać Edytowane 11 Kwietnia 201511 l przez peacenotwar
Opublikowano 10 Kwietnia 201511 l Autor Nie wiem... pewnie psują forum a później mają backupy bazy sprzed kilku godzin i znikają wiadomości