Opublikowano 6 Kwietnia 201610 l Kodzak877 Mogę zagrać na ps4 - Fifa 16 - The Crew - Need For Speed - GTA 5 - UFC - The last of us Myslę nad zakupem UFC 2, grał ktoś ? Edytowane 8 Kwietnia 201610 l przez Kodzak
Opublikowano 7 Kwietnia 201610 l Jak tam ... zadowolenia z aktualizacji PSki ??Opcja grania na PS4 za pomocą kompa.....WOW
Opublikowano 7 Kwietnia 201610 l Kompresja lekko przeszkadza - granie w Wiedźmina w nocy w lesie jest uciążliwe, a tak poza tym super sprawa.
Opublikowano 7 Kwietnia 201610 l Autor Świetna sprawa bo jak dotąd męczyłem się na Xpierii Z3 Compact, tam to można powiedzieć, że nie ma komfortu... Ogólnie zagrywam w The Division na laptopie i śmiga bez lagów na 720p, można spokojnie grac online.
Opublikowano 11 Kwietnia 201610 l Trochę z innej beczki, ale to chyba jedyny temat poświęcony PS4. Sprzedam NFS za 150 zł. Płyta była kilka razy w pudełku, wersja PL kupiona w Saturnie.
Opublikowano 17 Czerwca 201610 l PS4 - Damiann073 Fifa 15Gta 5 NSF NBA 2K16 Watch Dogs Wiedźmin Chętnię się ustawię na Fifkę lub Gta Online Ktoś chętny ? Edytowane 17 Czerwca 201610 l przez Damiann073
Opublikowano 17 Czerwca 201610 l jakby co mam gta v, driveclub, nazi army, nba 2k16,nfs,rzadko ostatnio gram ale jak jest czas chętnie pykne online Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 20 Czerwca 201610 l SteavA4Klub dzięki za zapro na PS4 dzisiaj wieczorem powinienem coś grać, chętnie pyknę meczyk w Fife ktoś jeszcze grywa w FIF15 ? może jakaś lige zorganizujemy lub turniej
Opublikowano 20 Czerwca 201610 l Ja chyba dopiero w czwartek odpalę ps4. Fife 16 już sprzedałem, zostało mi demo, czekam na 17 Pewnie znajdzie się kiedyś okazja by w coś pyknąć.
Opublikowano 21 Czerwca 201610 l Witam widzę, że w temacie fify na ps4 jest trochę chętnych żeby pograć, dlatego pomyślałem coby utworzyć temat w którym wszyscy posiadacze PS4 (może także XONE) dodawali swoje ID z konsol można pododawać się do znajomych i kiedyś coś razem pograć Także ja zaczne: Konsola PS4 psn id: gramppp można pograć w fifa15, battlefield 4 cokolwiek, zastrzegam, że nie zawsze mam opłacony abonament Chętni niech wpisują się w temacie, podając swoje id Grywasz jeszcze w Fife 15 ?
Opublikowano 25 Czerwca 201610 l Autor Witam widzę, że w temacie fify na ps4 jest trochę chętnych żeby pograć, dlatego pomyślałem coby utworzyć temat w którym wszyscy posiadacze PS4 (może także XONE) dodawali swoje ID z konsol można pododawać się do znajomych i kiedyś coś razem pograć Także ja zaczne: Konsola PS4 psn id: gramppp można pograć w fifa15, battlefield 4 cokolwiek, zastrzegam, że nie zawsze mam opłacony abonament Chętni niech wpisują się w temacie, podając swoje id Grywasz jeszcze w Fife 15 ? Na tą chwile aktualnie już nie, nawet w FIFA16 już nie gram. Ale dzięki za zainteresowanie tematem jak coś mozna mnie dodawać do znajomych, nick: gramppp Ostatnio rzadko grywam na PS4, jeśli chodzi o online to częściej BF4 ale kiedyś coś może się trafić Edytowane 25 Czerwca 201610 l przez grampp
Opublikowano 25 Czerwca 201610 l Nie pitol, tylko dawaj kolejny mega tytuł w kwocie do 100zł,jak helldivers od listopada upalam jeszcze 8tys. wrogów i platyna
Opublikowano 27 Czerwca 201610 l Autor Nie pitol, tylko dawaj kolejny mega tytuł w kwocie do 100zł,jak helldivers od listopada upalam jeszcze 8tys. wrogów i platyna To super, że się przyjeło w takim razie mam coś dobrego dla Ciebie - ALIENATION, gierka jest swoistym połączeniem Diablo z Helldivers, oczywiście wskazana kooperacja online (za niedługo w aktualizacji także kooperacja kanapowa się pojawi) Gierka miodzio, jest tylko w wersji cyfrowej jeśli dobrze pamiętam cena jest około 85zł Polecam w ciemno, zbieramy ekwipunek i czysta rzeźnia na ekranie Co do Helldivers jakoś ostatnio nie miałem weny do tego, szybko mnie wykańczali tam