Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Real Black Madafaka Line Bixenon, MAM7 Nuvo 18' - chrom na metry to jest to!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo ostatnio u nas jest akcja.. 1 osoba z Tarnowa juz stracila dowod.. :kwasny:

1 osoba na ok 120.000 - o kurde, to akcja zakrojona na szeroką skalę :polew:

..z forum ktora miala scieme.. Chcialbym zeby nas tyle bylo na spotach.. :wink4::polew:

Opublikowano

Hehe gdzie byś taki parking znalazł ?

Opublikowano

Hejka:) Ja mam B5 bo nie stać mnie na lepsze...... Ładny ten kolorek masz... Masz z ''fisem' U mnie ten ''fis'' coś strzelił i nic mi nie wyświetla... Ciemno jak w d...... Świeci tak ledwo, ledwo. Ale jak bym nie patrzył to i tak nic na nim nie zobaczę. Może Ty kolego wiesz jak z tym problemem sobie poradzić? Słyszałem że ten ''fis'' często się psuje... Pozdrawiam Szczupak:) Jak możesz to odpisz na moje gg 12358722 Z góry dzięki.... Mam prośbę.... Podpisz się bym wiedział kto do mnie pisze, oczywiście jeśli jest to możliwe:))) :hi:

Opublikowano

1 post hmm, kolego nie wtym dziale, fis to ma kazda b6, pozatyme opcja szukaj jest pełno tego na tym forum

Opublikowano

Może zmień temat teraz na Real Green Madafaka Line Bixenon, MAM7 Nuvo 18' - chrom na metry to jest to!

Opublikowano

Patrykbor przemalowywac nie bede.. :cool1::tongue4:

Opublikowano

Gratki Jerzu! :good: :oklaski:

Opublikowano

jeza kurde przemalowali:)

Opublikowano

a poka jak kiere masz zrobiona :naughty: chce miec porownanie do mojej :) tu masz jak mojsza wyglada

eTGn9.jpg

Opublikowano

(RNS - parktronik) i srodek jak moj :wink4:

Opublikowano

ja bede mial lepiej daj staremu troche czasu :decayed: a pochwale sie na wiosne jak zaloze 19 bo teraz na 15 to bida :gwizdanie: ykk zrob fote swojej kiery(jak bedziesz mial chwile) bo widze ze Ty tera Moderator,nie ma to tamto :cool1:

Opublikowano

Na razie zbieram czesci (najwieksza juz mam hehe) ale przod bedzie tak wygladac:

dsc02863.jpg

Dokladeczke wyhaczylem bardzo po pieniadzach :)

Opublikowano

Na razie zbieram czesci (najwieksza juz mam hehe) ale przod bedzie tak wygladac:

dsc02863.jpg

Dokladeczke wyhaczylem bardzo po pieniadzach :)

:slina::good:

Opublikowano

czyli dalej jest moda na czarno :good: [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 13:07_________________________________________________listeweczka będzie pasować :good: dlaczego ją sprzedajesz ?

Opublikowano

Wąski. bo mam do avanta :tongue4:

W sedanie jest inna :decayed: