Tukan Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 No gratki fury Fajna szkoda ze nie Avant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 masakra piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Maly mod: Lepsze zdjecia beda, jak zrobi sie jasno.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freon Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ale tutaj pytasz o S-line... mam nadzieję że nie zrobisz choinki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 - Ori adapter iPOD a dzie to je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freon Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 pewnie w schowku przed pasażerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 freon znaczek klubowy.. tomeks32 adapter wpiety jest w RNSe, a kabelek do iPOD'a jest w schowku kolo recznego.. Takie cos: http://www.allegro.pl/item486557381_adapter_ipod_iphone_do_samochodu_np_audi.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freon Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 freon znaczek klubowy.. tj nie że nie wierzyłem, że nie przykleisz dwóch ale wolałem być pewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudłaty Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Furka spoko ale są braki Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeo1511 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 ako ze wszyscy zmieniaja furki na B7 a ja zawsze musze byc o krok za innymi, dlatego kupilem B6 Bardzo dobry wybór, B7 straciły to coś , B6 jest najładniejszym Audi a4 w historii, a wersji kombi to już całkiem wymiata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 ako ze wszyscy zmieniaja furki na B7 a ja zawsze musze byc o krok za innymi, dlatego kupilem B6 Bardzo dobry wybór, B7 straciły to coś , B6 jest najładniejszym Audi a4 w historii, a wersji kombi to już całkiem wymiata. ciezko mi sie nie zgodzic co do tylu kombiaka:). Ale z przodu b7 tez ma cos w sobie:) no i lepsze wersje silnikowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 tomeks32 adapter wpiety jest w RNSe, a kabelek do iPOD'a jest w schowku kolo recznego.. ja tego nie mam ,czy ja zawsze muszę mieć wszystko gorsze :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Panie , co tam nowego na froncie ...jakie mody szykujesz na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Bixenon Dokladki w kolor Czarna listewka zamiast chromowanej z tylu.. Ale czekam az bedzie cieplo, bo teraz nie ma sensu sie paprac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Auto zostalo wyklepane w Ingolstadt 22.04.2003 roku Dopiero sie kapnalem... moje dzien pozniej, moze staly kolo siebie na parkingu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 To zalezy, czy dzielili je na avanty, sedany 2,5 i 1,9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Wczoraj nią jeździłem i nawet ją umyłem bo brudną nie będę się woził po Krk :gwizdanie: A tak na serio, największe wrażenie robi środeczek a po za tym troszkę przyciemnił bym przód żeby zgrało się z resztą i się nie martwił o niebieskich , fela na lato 18" tak jak myślisz, programik na wiosnę i zrób ją całą na BLACK EDITION Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Ja wiem co by sie przydalo... kiera pikowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Ja wiem co by sie przydalo... kiera pikowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warmag23 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 piękne , czarne tylko ten sedan ale cała reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi