Mario Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Zdjęcia z autoscout, bo nie mam czasu pstryknąć nowych - 10.2002, - jedyny słuszny napęd, - jedyny słuszny silnik , - pakiet sport (fotele, zawieszenie), - 4 szyby el., - felgi 17", - czips na ponoć 197KM (brief), - tylne szyby przyciemnione - Łada 2107 edyszyn zmiany - pełny FIS by garage, - rozrząd, świece, filtry by garage, - nie powiem, bo będziecie szydzić... w planach - klima w schowku
ykk Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Zazdroszcze Ci tych szybek elektrycznych z tylu.. Ladne autko, ale zdejmij ten hak..
Mario Opublikowano 11 Października 2008 Autor Opublikowano 11 Października 2008 Ladne autko, ale zdejmij ten hak.. Hak zmusza do utrzymywania bezpiecznej odległości...
Pucek Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 no bardzo ładna! właśnie takiej będe szukał, napęd na 4 łapy i benzynka z dmuchawką no i koniecznie avant, tak jakoś wyszło :> ja bym walił dokładki w kolor, i konkretne alu i to by wystarczyło :gwizdanie: kolego pochwal się na priv ile kosztowała była to pewna sztuka którą ktoś polecił czy wyszukana na autoscout i sam jechałeś i kupiłeś?
krotki Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 dobrze wygląda - jak dla mnie brakuje tylko xenonu... poza tym
Madas Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 ładniutka Twoja niunia ale ten hak do utzrymania odległości nie pasuje do tak ładnego tyłu.
Mario Opublikowano 12 Października 2008 Autor Opublikowano 12 Października 2008 no bardzo ładna! właśnie takiej będe szukał, napęd na 4 łapy i benzynka z dmuchawką no i koniecznie avant, tak jakoś wyszło :> ja bym walił dokładki w kolor, i konkretne alu i to by wystarczyło :gwizdanie: kolego pochwal się na priv ile kosztowała była to pewna sztuka którą ktoś polecił czy wyszukana na autoscout i sam jechałeś i kupiłeś? Jak znajdę dokładki od eSy, to malowanie będzie. Felg nie zmienię, bo takie właśnie chciałem mieć [br]Dopisany: 12 Październik 2008, 17:59_________________________________________________ dobrze wygląda - jak dla mnie brakuje tylko xenonu... poza tym Może bym i pokombinował, ale wydaje mi się, że za dużo rzeźby ze spryskami...
GRazny Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Może bym i pokombinował, ale wydaje mi się, że za dużo rzeźby ze spryskami... niestety większość userów ma w nosie spryskiwacze... a tym bardziej regulację. a furka cacy...nic bym nie zmieniał :>
Rekomendowane odpowiedzi