endriuu Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Kluczyk scyzoryk zostal wyprany... Po tym incydencie przestal działać [emoji11] . jaka jest najtansza droga aby centralny z pilota funkcjonowal. Dodam ze kluczyk jest jeden i bateria zostala wymieniona jednak nic to nie dalo. Aa i pacjent to A4 B6. Wysłane z prodiża
endriuu Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Opublikowano 9 Marca 2015 Jak kodowac nie majac zapasowego kluczyka? Wysłane z prodiża
Stichy Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Starym kluczykiem odpalisz - mialem tak samo - nawet 2 razy wyprany Musisz podmienic elektronike
endriuu Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Opublikowano 10 Marca 2015 Podmienic elektronike ze starego? Ale ona jest padnieta. Wysłane z prodiża
Wihajster Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 kup 2 pilot i zakoduj.Czego nie rozumiesz??
endriuu Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Opublikowano 10 Marca 2015 Tego czy zakoduje metoda kluczykowa jesli jeden z kluczykow ma podnieta elektronike? Wysłane z prodiża
Wihajster Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Tego czy zakoduje metoda kluczykowa jesli jeden z kluczykow ma podnieta elektronike? Wysłane z prodiża a co to vag nie istnieje?
endriuu Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Opublikowano 10 Marca 2015 Nie ale ma problem z vagiem w win 8.1 64bit i musze pomyslec jak go reaktywowac. Ok. Czyli kupuje klucz na moja czestotliwosc i koduje. Dzieki pany. Wysłane z prodiża Jeszcze jedno. Jak zakodowac immo przy braku PINu? Wysłane z prodiża
Wihajster Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Jeszcze jedno. Jak zakodowac immo przy braku PINu? nie da sie...Ale po co ci kodowac immo skoro tylko pilota bedziesz reanimowal
robitl Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 kolego immo a centralny to dwie różne rzeczy(przynajmniej u mnie) do immo masz kapsułkę w pilocie której nawet pranie nie zaszkodzi i spokojnie odpalasz wypranym, a do centralnego masz tą resztę elektroniki w pilocie.
endriuu Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Opublikowano 10 Marca 2015 Wiem ze pastylke moge przelozyc. Pytanie tylko czy moge zakodowac ta ktora dostane z nowym kluczem. Tak aby miec dwa klucze z immo. Wysłane z prodiża
Wihajster Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Wiem ze pastylke moge przelozyc. Pytanie tylko czy moge zakodowac ta ktora dostane z nowym kluczem. Tak aby miec dwa klucze z immo. Wysłane z prodiża jak kupisz z otwartym transponderem to tak a jeżeli z zamknietym to nie.
Rekomendowane odpowiedzi