PaniczWayne Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Witam. Szukam warsztatu/mechanika który kompleksowo zajmie się tematem naprawy/regeneracji/wymiany wału napędowego w mojej A4 B5 Quattro. Wiem że to trudny temat, ciężko znaleźć odpowiednie części, wyważyć potem wał, generalnie zrobić tak, żeby nie było gorzej niż wcześniej. Macie kogoś kto zna się w temacie ? Naprawdę nikt nie ma w wawie nikogo godnego polecenia?
Sobociak Quattro Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 WAŁCAR Ząbki http://www.waly.com.pl/index2.php Znają się na tym rozsądne ceny.
PaniczWayne Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Opublikowano 25 Marca 2015 WAŁCAR Ząbki http://www.waly.com.pl/index2.php Znają się na tym rozsądne ceny. Dzwoniłem do nich wcześniej, ale nie podejmują się napraw do Audi. Nie mają części do tego i nie chcą niczego polecać. Potrafią sprawdzić wał i go ewentualnie wyważyć, ale sami się napraw przegubów itp się nie podejmą. Potrzebuję żeby ktoś się zajął tematem szarpania i stuków kompleksowo, czy to wału czy tylnego mostu. Póki co udało mi się umówić z Karolem z Raszyna, w nim pokładam swoje nadzieje ;-)
SebaM Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dzwoniłem do nich wcześniej, ale nie podejmują się napraw do Audi. Nie mają części do tego i nie chcą niczego polecać. Potrafią sprawdzić wał i go ewentualnie wyważyć, ale sami się napraw przegubów itp się nie podejmą. Potrzebuję żeby ktoś się zajął tematem szarpania i stuków kompleksowo, czy to wału czy tylnego mostu. Póki co udało mi się umówić z Karolem z Raszyna, w nim pokładam swoje nadzieje ;-) Cześć. Możesz mi opisać jakie dokładnie masz problemy ze swoim audi ? Bo aktualnie borykam się z dziwnymi drganiami w tylnym zawieszeniu i nie mogę dojść o co chodzi... ;( być może mamy podobny problem...
rodzyn889 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zapraszam na pw jeśli jeszcze nie znalazłeś kogoś kto ci to ogarnie
Rekomendowane odpowiedzi