MAJKI Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Będziesz Pan zadowolony Czyli w tym roku piaskownica ale sami dorośli w środku
akjam Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Wszystko zawsze zaczyna się w piaskownicy...
Pucek Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Znajac mirona bedzie i tak szydera od rana Ps pucek wlasnie walimy juz cos od rana ? Ja jestem chętny, ale jak widzisz... ten poniżej Pucek - do auta to Ty możesz jedynie zabrać regulamin do poczytania "jak zachowywać się z mironowozie" A tak na serio ja Was rozumiem - ale fajnie by było jak byśmy zaczeli równo na miejscu Oczywiście jak macie nie wytrzymać to Wam nie zabraniam ale liczę na Waszą solidarność macie cały wekend na picie to chyba wytrzymacie przez te 3 godziny w aucie - no chyba że browarek Nie chcę Wam zabraniać - wolałbym żeby to była Wasza decyzja Możesz mnie cmoknąć Po piwie to mi rozwali pęcherz, skoro tak bardzo Ci zależy to poczekamy, ale jak na miejscu będziesz ściemniał to stracisz w naszych oczach
miron78 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Opublikowano 19 Marca 2015 Znajac mirona bedzie i tak szydera od rana Ps pucek wlasnie walimy juz cos od rana ? Ja jestem chętny, ale jak widzisz... ten poniżej Pucek - do auta to Ty możesz jedynie zabrać regulamin do poczytania "jak zachowywać się z mironowozie" A tak na serio ja Was rozumiem - ale fajnie by było jak byśmy zaczeli równo na miejscu Oczywiście jak macie nie wytrzymać to Wam nie zabraniam ale liczę na Waszą solidarność macie cały wekend na picie to chyba wytrzymacie przez te 3 godziny w aucie - no chyba że browarek Nie chcę Wam zabraniać - wolałbym żeby to była Wasza decyzja Możesz mnie cmoknąć Po piwie to mi rozwali pęcherz, skoro tak bardzo Ci zależy to poczekamy, ale jak na miejscu będziesz ściemniał to stracisz w naszych oczach obiecuję że pierwszego jebnę zanim zgaszę auto a dla tradycji proponuję pierwszego litra zrobić w piaskownicy - i bez miętkiej gry Nie ma na miejscu że "idzieny na sofy bo zimno, bo wieje i srata tata" Ps. zabierzcie jakieś kielonki do piaskownicy a może jakieś piłki zabrać - ja bych chętnie dla poruszania się w coś tam pograł Pucek ja ostatnio mam tyle imprez i wypadów firmowych że jestem w takim ciągu że nie dojadę do BT tak mi się mogą ręcę trząść 3 godziny bez picia
miron78 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Opublikowano 19 Marca 2015 PLAN DNIA DO 14.00 9.00 - WYJAZD KNURÓW 9.30 - WYJAZD KATOWICE 12.00 - PRZERWA SIKANIOWO HOTDOGOWA ORLEN WZGÓRZE 13.00 - PIERWSZY LITR PIASKOWNICA BT Ile kielonków trzeba ??? jeden i drugi jak by ten pierwszy się zbił zabierz 3 sztuki niebieski, różowy i fioletowy UWAGA !!! - info dla jadących w moim aucie Spakujcie się każdy w dwie troby Do jednej zabierzcie to co potrzebne i w czym będziecie chodzić a do drugiej coś niepotrzebnego ale w h*j ciężkiego Tą pierwsze zabierzecie do pokoju a te drugie zostawicie w aucie żeby była gleba
Arturoo Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Czy ktoś z Knurowa by mnie przybrał do Kato ?? Diman ?? Tam mnie już przejmie akjam Co do kolorów...dziś się odezwę
miron78 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Opublikowano 19 Marca 2015 możesz lecieś RS7 tylko musisz obiecać że kato wysiądziesz
MAJKI Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 jutro o tej porze któryś raz z rzędu i na zmiane ze spaniem heheh
diman Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Arturoo tak gadaliśmymy zabiorę cię a i w końcu może bym ci tą twoją lodówkę oddał haha hyba z rok u mnie leży masakra schłodzę te wkłady i są tez 4 kieliszki
Pucek Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 No to juz pełny luzik, walka w garażu zakończona, teraz pakowanko i jutro z rana knurków wita
diman Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 ja zakupiłem tak jak mówiłem wyborową i jakieś piwka na kaca i popitkę moja mi tu coś truje żeby jakieś paluszki czy chipsy kupić jeszcze będzie trza z rana poskoczyć
diman Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 to dobrze że zimno przynajmniej będzie gdzie schłodzić wódeczkę
Grisza79 Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Jaka wódeczka? Coś przoeoczyłem? Ja kupiłem Wyborową i Whisky w razie czego
akjam Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 W razie czego No To trzeba dziś kupić po Wyborową.
miron78 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Opublikowano 19 Marca 2015 a ja jeszcze w robocie - do 23 bankowo a gdzie tam pakowanko
Rekomendowane odpowiedzi