choina91 Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Auto kupione niespełna rok temu, poza podstawowym wyposażeniem posiada clime, 4 biegowy automat , granaetowa tapicerka i pełne wyposażenie w poduszki powietrzne - naliczyłem 10 Niestety autko posiada tylko 90KM Planuje: montaż tempomatu pełny fis wymiana gumowej wycieraczki od strony kierowcy na welur parktronic naprawa podgrzewania lusterek wymiana tunelu wewnętrznego lub wyciągnięcie kaseciaka i obszycie powstałego miejsca. zrobienie czegoś z porysowaną obudową od dzwigni automatu, piszę "zrobienie czegoś, bo jeszcze nie wiem co mogę zrobić ) zrobienie czegoś z porysowanym plastikiem okalającym pod popielniczką. wymiana prawego reflektora TYC na VALEO i oddanie prawego razem z tym kupionym na regenerację. może chipowanie. Jako, że mam dwie lewe ręce, to mogę mieć z tym wszystkim problem, ale powoli z małą pomocą specjalistów może uda mi się wykreślać zadania A oto i ono: Edytowane 17 Marca 2015 przez choina91
muunv Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Fajnie się prezentuje, troche szkoda, że w automacie ale powodzonka!
ggrreeggoorr Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Auto kupione niespełna rok temu, poza podstawowym wyposażeniem posiada clime, multitronic, granatowa tapicerka i pełne wyposażenie w poduszki powietrzne - naliczyłem 10 Niestety autko posiada tylko 90KM Planuje: montaż tempomatu pełny fis wymiana gumowej wycieraczki od strony kierowcy na welur parktronic naprawa podgrzewania lusterek wymiana tunelu wewnętrznego lub wyciągnięcie kaseciaka i obszycie powstałego miejsca. zrobienie czegoś z porysowaną obudową od dzwigni automatu, piszę "zrobienie czegoś, bo jeszcze nie wiem co mogę zrobić ) zrobienie czegoś z porysowanym plastikiem okalającym pod popielniczką. wymiana prawego reflektora TYC na VALEO i oddanie prawego razem z tym kupionym na regenerację. może chipowanie. Jako, że mam dwie lewe ręce, to mogę mieć z tym wszystkim problem, ale powoli z małą pomocą specjalistów może uda mi się wykreślać zadania A oto i ono: Super bardzo ładnie się prezentuje a to moja dziecinka 1,9 TDI 110KM rocznik 98
kujawaPGN Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 To nie jest multi kolego fajny egzemplarz tak poza tym
choina91 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) To nie jest multi kolego fajny egzemplarz tak poza tym Mój błąd. Myślałem, że to nazwa własna automatów audi. W takim razie nich będzie 4 biegowa skrzynia DFG Edytowane 17 Marca 2015 przez choina91
Rekomendowane odpowiedzi