Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ku*wa.

Żadne nici ze spota :ranting1:

Plan jest taki:

- sobota

- 15,00 w DT

- przejazd zwartą (tym razem ikogo nie gubimy) kolumną do Tarnowa (kółko na placu Kazimierza i do Maka na Szujskiego) - trzeba się pokazć :decayed:

- herbatka w Maku na Szuja

- przejazd do Mościc na placyk na robienie fotek

- czas wolny-każdy wypie*dala do swoich zajęć

Potrzebne:

- aparat trochę lepszy niż te w telefonie

Przydałoby się:

- CB - coby trzymać kolumnę w całości (ja swoje będe miał)

Czas trwania:

- +/- 2 godziny

Nie pie*rdolcie mi, że są jakieś problemy. Sesje pozaliczne, pora troche zbyt wczesna żeby się na*ebać, kurtki ciepłe poubierać (TTom3k - czapkę zabierz, albo przełóż wizyte u fryzjera na później, bo znów będziesz marudził, ze Ci koło uszu halny gwizda :D)

Niezmiernie miło mi będzie spotkać się z Wami w sobotę.

Ku*wa :decayed:

P.S. Jak macie jakieś inne propozycje co do organizacji sobotniego spota-to dawać. Jak Wam pasi-deklarować się.

no to bylo cos pieknego az sie poplakalem :)... przyjechal bym do was ale w ta sobote jade do krakowa wiec d*p.....a

ale jak bedzie cos takiego jeszcze to NS zawita w tarnowie :)

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Wyświetleń 291,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to masz jak robi, 2 osoby sie udzieliły , ja sie pisze oczywiście

bo my jestesmy zajebisci :D

Opublikowano

na to chyba wygląda[br]Dopisany: 14 Luty 2008, 17:11 _________________________________________________zamieńy opis na "obumarły Tarnów"

Opublikowano

wlanie.. co sie u was teraz dzieje.. wczesniej jak przychodzilem z pracy mialem do przeczytania ze 3 strony, a teraz :suicide1: . wiem ze sa wale-tynki no ale chyba nie trzeba sie do nich szykowac 2 tygodnie wczesniej. chyba ze wam monitory zdechly :P.. normalnie nie poznaje kolego :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Noooo w większości to ykk i levy nabijali, a teraz pewnie spotkali się w realu :polew:

U mnie w robocie permanentna kaszana, więc nawet czytanie czasem jest ciężkie, ale ... byle do soboty

Opublikowano

nooooooo Witku ja będe na sto :th: mam tylko małe pytanie :mysli: 15.00 w DT :mysli: ale dokładnie to gdzie ? ja proponuje pod "Dąbrowiakiem'' :> mam CB to moge zamykać kolumne ;)

Opublikowano

Pany - male mody w spotach malopolskich. Jak cos nie pasi, to prosze o info - zmienie na stare

Opublikowano

Pany - male mody w spotach malopolskich. Jak cos nie pasi, to prosze o info - zmienie na stare

Hmm a zmienilo sie cos ? :)

Opublikowano
  • Autor

Hmm a zmienilo sie cos ? :)

Szukaj...szukaj... na górze strony :decayed:

Info o spotach bedzie zawse w 1-wszym poście na stronie.

Murzyn! Dzięki - zostaje :th:[br]Dopisany: 15 Luty 2008, 06:55:13_________________________________________________Może być Dąbrowiak.

Hornet A4 - dawaj swoj tel na PW obyśmy się mogli spiknąć

Ile osób mamy?

Spisuje w 1-wszym poscie na stronie

Opublikowano

coś sie ruszyło w końcu[br]Dopisany: 15 Luty 2008, 10:19 _________________________________________________ttomk jechałem za tobą dzisiaj ale innym samochodem, oczywiście zapatrzony byłeś :) mijałeś mnie koło bph

Opublikowano

ttomk jechałem za tobą dzisiaj ale innym samochodem, oczywiście zapatrzony byłeś :) mijałeś mnie koło bph

Hmmm gdzie jest bhp ?;] Ja dzis bylem tylko kolo parku strzeleckiego i na marusarz;)[br]Dopisany: 15 Luty 2008, 15:27 _________________________________________________Aha i dopisz mnie do listy jkak zdarze z rzeszowa to sie pojawie tam;]

Opublikowano

BPH anie bhp w tym szeregu gdzie gryf sklep sony mniej więcej[br]Dopisany: 15 Luty 2008, 19:03 _________________________________________________a dopisuje wiciu

Opublikowano

Aha ok. Czaki masz niezle oko hehe ;]

Opublikowano

no gdzie ta nasza reszta >

?

Opublikowano

no gdzie ta nasza reszta >

?

Tylko przegladaja forum...a jutro to najlepiej mi pasuje jak bedziecie juz w tarnowie podjechac .

Opublikowano

sadze ze wracajac z DT można bypodjechac na chwile pod zajazd pod debem a pozneij obwodnica na placyk do mościc :)

Opublikowano

Siemka wszystkim trochu mnie tu nie było... i co ja widze jakis spot sie szykuje :P

hmm.. ale cos mi sie wydaje ze ja na nim nie zagoszcze....

z braku laku brak czasu...

musze pare rzeczy pozałatwiac.. a potem mam wyjazd, ale jak bede e DT o 15 to tam do was podskocze choćby z buta xD

TTom3k jak było wczoraj na rynqu ?? widziałem Twoja A4 na goldhamera :D boja stała jakieś 25m dalej :) hehe :decayed:

szkoda zeCie nie namierzyłem... hehe

a z ykkiem to fakt dziwna sprawa, az tak wielkie przerwy jeszcze chyba nigdy niemiał...

ide po następna herbatke :D

Opublikowano
  • Autor

Moz byc też.

Jednocześnie-centrum miasta. Kółeczko na placu Kazimierza ...trzeba się pokazać

A zresztą pogadamy w DT :>

Opublikowano

czaki22 niezmieniajmy juz nic bo potem wyjdzie kupa z tego :no4: robimy tak jak powiedział Wit.s na początku :notworthy:

-spot w DT pod dąbrowiakiem

-przejazd w kolumnie do Tarnowa

-przejezdzamy przez plac Kazimierza do maka

-placyk mościce foty itd.

TTom3k ja tez cię dziś widziałem na skrzyzowaniu pod dworcem PKS :>

niezle wypucowałeś pazdziocha :wink4:

Opublikowano

a czemu by nie pyrnąć sie obwodnica dluzej zejdzie :) po kazimierzu mozna pod deba i na obwodnice do mościc :)