Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ktos wspominal tutaj o jakims fachowcu od alarmow - macie jakies namiary na goscia?

Kogo mozecie polecic? Oczywiscie kogos, z kogo byliscie zadowoleni, zarowno pod wzgledem jakosci wykonanej roboty jak i ceny za usluge. Chodzi o montaz alarmu (nie do audi :decayed:)

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Wyświetleń 291,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

ktos wspominal tutaj o jakims fachowcu od alarmow - macie jakies namiary na goscia?

Kogo mozecie polecic? Oczywiscie kogos, z kogo byliscie zadowoleni, zarowno pod wzgledem jakosci wykonanej roboty jak i ceny za usluge. Chodzi o montaz alarmu (nie do audi :decayed:)

Ja.

Ale nie wiem czy mogę dać namiary. Ostatnio na forum coraz częściej jest realizowana zasada, że pomaga się przede wszystkim aktywnym forumowiczom :decayed:

Łazarek (bodaj Sławomir) 0-14 629-61-55

Robię u nich wszystkie auta w rodzinie :th:

Opublikowano

Ja.

Ale nie wiem czy mogę dać namiary. Ostatnio na forum coraz częściej jest realizowana zasada, że pomaga się przede wszystkim aktywnym forumowiczom :decayed:

Dzieki

Poprosze o definicje "aktywnego forumowicza". Mam nadzieje ze nie jest to ktos kto dba o licznik wiadomosci :) bez wzgledu za tresc wysylanego posta :decayed:

Opublikowano

Ja.

Dzieki

Poprosze o definicje "aktywnego forumowicza". Mam nadzieje ze nie jest to ktos kto dba o licznik wiadomosci :) bez wzgledu za tresc wysylanego posta :decayed:

A ja do ktorych sie zaliczam..? :polew:

Opublikowano

do trafiony zatopiony :)

Opublikowano

ykk.. a gdzie TY sie podziewałeś ??? opijałeś zakonczona sesje czy co ???

Opublikowano

L3Vy jestem juz.. :naughty:

Jak fenix z popiolow.. :polew:

Widziales dzis ten wypadek na Tarnow w zelazowce..? :kwasny:

Masaakraa.. :thumbdown:

Opublikowano

ja sie tak nie bawie.. u was przynajmniej udajecie ze cos sie dzieje :polew: a u mnie wszyscy pomarli albo audi na calibry zmienili :wallbash:

Opublikowano

maku211 trzeba scalic 2 tematy i moze cos wreszcie bedzie sie dzialo.. :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

maku211 trzeba scalic 2 tematy i moze cos wreszcie bedzie sie dzialo.. :polew: :polew: :polew:

a moze sie troche u mnie teraz poudzielacie.. (posciemniace) albo przyjedziecie do sacza. caly czas z gorki macie :P.. wiec spalanie zerowe:D..

Opublikowano

a moze sie troche u mnie teraz poudzielacie.. (posciemniace) albo przyjedziecie do sacza. caly czas z gorki macie :P.. wiec spalanie zerowe:D..

Ale z powrotem pod gorke 2 razy wieksze.. :polew:

Opublikowano

Ale z powrotem pod gorke 2 razy wieksze.. :polew:

a kto wam karze wracac :polew:

Opublikowano

I znowu Tarnow na samym dole.. :polew:

Opublikowano
  • Autor

Maku. Coś jest w tym Twoim pomyśle ... :mysli:

Co do przyjazdu, to jeszcze pomyślimy, ale zawsze możemy odwiedzić Cię w nowosądeckim wątku. Dobra robaczki.

Do końca tygodnia przenosimy się do wątku nowosądeckiego :decayed:

Opublikowano

A podobno sam NS sie lepiej rozwija od Tarnowa.. :rolleyes:

Opublikowano

A podobno sam NS sie lepiej rozwija od Tarnowa.. :rolleyes:

no to ja ci powiem dlaczego. myslisz ze po co przyjechalem do was na spota. zobaczyc jak to robicie. cos dolozyc od siebie. i co wychodzi :D:D:D... miodzio :naughty:

Opublikowano

Baju baju ide do rajuu ...tzn. spac.

Opublikowano

a całkiem mozliwe ale o drogi w mieście nie dbaja wręcz tragicznie po NS sie jeżdzi, ale do samego NS całkiem przyzwoicie się zasuwa[br]Dopisany: 20 Luty 2008, 07:29 _________________________________________________a tu co pustki znowu

Opublikowano

Wszyscy spia.. :kox:

Opublikowano

Widziales dzis ten wypadek na Tarnow w zelazowce..? :kwasny:

Masaakraa.. :thumbdown:

Gdzie keidy o której ?? bo ja 4 razy tamtędy jechałem

co sie stalo ?