Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spokojnie :decayed:, powoli sie wszystkiego dowiesz :cool:

Najgorzej jak cię wciągnie.... :gwizdanie: .. wtedy już nie puści :tongue4:

W Tarnowie spoty mają dość rzadko i nieregularnie, chyba wychodzi im jakoś raz na m-c.

Jak masz ochotę to przyjedź do Krakowa, spoty są co niedzielę o 18 na dachu Galerii Kazimierz.

Jak jest ładna pogoda to ludzie chętniej przyjeżdżają, zazwyczaj jest około 10 aut, bywa że nawet 20.

http://www.a4-klub.pl/smf/galeria_zdjec_z_spotow_i_imprez_krakowskich-t28986.0.html

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Wyświetleń 290,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Spytam poraz ostatni ...ma w tarnowie ktos VAGa i skasuje mi inspekcje oraz sprawdzi bledy i zrobi logi ? Bo jesli nie to musze kupic kabel

Opublikowano

Spytam poraz ostatni ...ma w tarnowie ktos VAGa i skasuje mi inspekcje oraz sprawdzi bledy i zrobi logi ? Bo jesli nie to musze kupic kabel

ja mam :) inspekcja ok, bledy ok, a logi w benzynie - jezeli wiesz jakie bloki i bedziesz umial je pozniej zinterpretowac :naughty: ale bede dopiero w weekend..

Opublikowano

Dareq - można mu zapisać bloki i niech potem wysyła w świat do analiy już konkretne. apropos - dysponujesz sharewarową :> wersją zapisującą blok 00 ??

a ty TTom3k szukaj już na forum jakie bloki zrobić benzynce z gazem - bo to dość istotne, swoją drogą najpierw powinno się doprowadzić autko na benzynie do stanu idealnego, a potem dopiero zakładać gaz. taka jest książkowa kolejność, benzynowo musi być na 100% i wtedy i gaz poleci dobrze, a jak na benzynie są krzaki to z gazem będzie zawsze przesrane. kukaj na forum o logach

Opublikowano

apropos - dysponujesz sharewarową :> wersją zapisującą blok 00 ??

:naughty::polew:

Opublikowano

chrapusta jak tam lampki..? :kox:

Opublikowano

jeżyku - niesamowicie, zrobiłem własnie trasę do wiednia i z powrotem - nie ma porównania, szkoda tylko że przetwornice sieją na CB, ale to kwestia czasu i załatwie i ten problem. klosze bajer i światło też, polecam, jeśli już mówimy o tuningu to najpierw silnik, potem światła, na końcu felgi spojlerki bajerki świecidełka i inne rurki wydechowe nie poprawiające nic poza samopoczuciem kierowcy. na prawde było warto. teraz jezyku szukam patentu na przeciwmgłowe poniżej - masz jakiś pomysł?

Opublikowano

chrapusta :kox:

Oczywiscie ze sa.. :decayed:

Juz pare osob z forum probowalo cos z tym zrobic.. :naughty:

Opublikowano

ty czasem nie masz tego u siebie? pogadamy na spocie to pomyślimy jak to ładnie i nie wieśniacko rozwiązać i założyć. dzięki

Opublikowano

o czym tu tak gadacie czterocylindrowce:) to jak spocik w sobote walimy jako ze pierwszanam przedla bo swita wylanczamy przeciez:)

czyli jasne ustalamy kaxda sobota pierwsza miesiaca o godz 18 tak czy nie ?????????????????wypowiadac sie

Opublikowano

reszta co spi ? wiecej głosów !!!!! i wiciu zmeini nagłówek

Opublikowano

myśle że trzeba ustalić na 1 sobotę na 18 - powoli sie będą zjeżdzać ludziki - w miarę jak się przyzwyczają

Opublikowano

wedlug mnie bardzo dobry pomysl z ta 1 sobota miesiaca, wreszcie bedzie mozna sobie zaplanowac czas !!!

Opublikowano

dla mnie tez ok, jezeli beda plany na dluzszy spot to moze o 17 - zeby wieczorem mozna bylo wyskoczyc na jakies balety :banan: :banan:

Opublikowano

co sie martwisz o balety:) spot o 18 w lecie to jzu wypasna godzina :)

jak wszyscy za to zglaszam witkowi bo chłopak zapracowany jest i nie czyta forum

Opublikowano

trzeba sobie jakos zorganizowac weekendowe wieczory :sexinbed::polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

co sie martwisz o balety:) spot o 18 w lecie to jzu wypasna godzina :)

jak wszyscy za to zglaszam witkowi bo chłopak zapracowany jest i nie czyta forum

Eeeee, no czyta, czyta.

Choć z odzywaniem się jest rzeczywiście problem :disgust:

Opublikowano

:) a jednak :)

moze zrobimy wyjatkowo w ten weekend ?? co ? jako ze to niby pierwsza soebota miesiaca?? co wy na to?