Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Wyświetleń 291,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to jak robimy cos ??

Opublikowano

JA dzis wymieniam wachacze :D wiec mozna robic cos na weekend

Opublikowano

W sobote jest swieto patriotyczne..? :mysli:

Opublikowano

O jak milo i przyjemnie sie prowadzi a4 na nowych wachaczach :D:D:D

Opublikowano

mani enie ma już do końca tygodnia - wypadam z kraju - jesli pytasz czaki o ustalenie terminu - po prostu wpiszmy którąś sobotę miesiąca i tyle- przyjedzie kto chce i już. godzina ew. można posterować żeby się dopasować do ludzików

Opublikowano

i to chyba najlepsza mysl jest

Opublikowano

Dobra to robimy spot wtedy kiedy Rzeszow :) bys moze nie raz bedziemy sie zjezdzac gdzies p[o srodku np w debicy co wy na to ?;][br]Dopisany: 01 Maj 2008, 10:48 _________________________________________________Haha smiechu warte :polew: :polew: po 24h znowu bez zadnego oddzewu ja sobie sam do siebie pisze. Ok to ja chyba spoty zaczne robic w rzeszowie. Bo jesli mam przyjezdzac pod MC i siedziec w 3 osoby to dziekuje za taki spot. Taki to raczej na spontana bez zapowiedzi. Radze niektorym pomyslec po co siedza na tym forum ;] Bo dla mnie wpasc na jeden spot niewazne czy pracuje czy sie uczy czy cokolwiek innego to normalnie pikus powinien byc. Takze pomyslcie co po niektorzy;]

Opublikowano

noto dla mnie nie ma problemu nawet w 3 osoby mozemy posiedziec ja ty chrapusta pewniak :)

i ykk mi to nie przeszkadza wogole, najlepiej ustalmy soebi pierwszy tydzien miesiaca w piatek po południu i tyle ! godzina 18 jest stosowna !!! w lecie co wy na to ???????????? bo to faktycznie zwoływanie i proszenie sie nie ma sensu zeby ktos wpadł

Opublikowano

Ok spoko to dzisiaj chyba odpada bo chrapusty i tak nie ma wiec we 2 bysmy byli. Chyba ze w kazda niedziele kolo 17-18

Opublikowano

lelus_DT małe pytanie xD

to Ty stałeś chyba wśrode pod Starostwem w DT na fajeczce ??? bo niewiem czy to Ty czy Twój brat..

zmieniałeś fure ?? bo dzis Cie w innej widziałem..na Grunwaldzkiej.. niewiem czy zauwazyłeś mrugajace awaryjne :P

aha.. lampa od strony kierowcy strasznie wali po oczach :P

Opublikowano

niedziela odpada to raczej dzien rodzinny jest piatek to chyba najlepsze rozwiazanie niehc sie inni wypowiedza

Opublikowano

dla mnie piatki calkowicie odpadaja - o 18 jestem gdzies miedzy Krakowem a Tarnowem :wink4: ale jak wiekszosci tak pasuje to sobie nie przeszkadzajacie :decayed:

Jak to czaki napisal - niedziela dzien rodzinny. Sobota - dzien roboczy :) ale popoludniem ok 17-18 sa jakies szanse. Byle nie za pozno bo wieczorem trzeba na jakas impreze wyskoczyc :naughty:

Opublikowano

przy sobocie po robocie to jest najlepszy termin ... tak o 18 w kazdą pierwszą sobote miesiąca i będzie super to jest moja propozycja ...

Opublikowano

oki mi pasi sobota koło 18 godziny

Opublikowano

:th:

Opublikowano

jaka zgoda zapanowala :decayed:

Opublikowano

dopiro ja muszę wkroczyć bo inaczej to bida :polew: jeden ustalony termin i po zabawie :rtfm:[br]Dopisany: 03 Maj 2008, 23:13 _________________________________________________chyba ze ktoś ma jakieś obiekcje :baseball::polew: