lelus_DT Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 mogles mowic ze chcesz kupic to bym ci moja sprzedal ja to tak sobie zmieniam a gwarantuje cie ze w lepszym stanie to raczej nie znajdziesz;p
chrapusta Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 gwarantuje cie ze w lepszym stanie to raczej nie znajdziesz;p zależy od punktu odniesienia kolego, myśle że zawsze jest coś co jepsze od czegoś innego.
TTom3k Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 a czego sie dziwicie że pad a- pada jak ma być spot TTom3k jak mam cie podpiąć sprawdź sobie złącze diagnostyczne czy nie masz przepięć - już raz uwaliłem interfejs u kolesia i czy nie masz zamienionych pinów plusowych i minusowych Haha co ? Ja nie vaguje auta pierwszy raz takze nie stresuj sie ;]
chrapusta Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 zmieścimy sie jeżyk do twojego auta ilu by nas nie było - przygotuj kanapki i cos do picia
lelus_DT Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 chrapusta spotkamy sie na spocie to zobaczysz w jakim jest stanie autko bylem na kupnie b6, ale ze wlasnie dziadziu sprzedawal i bylo tak zadbane ze grzechem by bylo nie wziasc tego wozka [br]Dopisany: 04 Lipiec 2008, 15:29 _________________________________________________ Wiec ilu nas jutro bedzie..? no to ja sie pisze
chrapusta Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 ok ok - nie tierdze ż ejest skopane, ale jak napisałem wyżej, zawsze jest ładniejsze, hehe pozostaje jeszcze kwestia ceny, pchniesz zadbane swoje za 16-18 - to już pod nóż. ah i zapomniałem - wszystkie forku z niemiec są od dziadków - zadbane ale proponuje mały test -= koszt testu 150 zł - 200 zł maksymalnie stawiamy dowolną furkę zaniedbaną poplamioną - zamawiamy faceta z odpowiednim sprzętem i w 8 godzin doprowadza auto w środku do takiego stanu że masz wrażenie jakby wyjechało z salonu - odkręci ci kazdy element, wyczyści i złoży z powrotem - nigdzie gdzie popatrzysz nie znajdziesz grama kurzu, syfu, tłuszczu, nic. tak się robi standardowo sprzedając auto - wygląda własnie jak od starego dziadka, zadbane często tak - a często tak i nie jest. prawda o samochodzie wyjdzie po pół roku, po roku. zapytak czakiego w jakim stanie były moje fotele jak od niego zabrałem, jedna wyjebista plama na plamie, a teraz sa jak nowe - no bo są "zadbane, od dziadka, haha" - ludzie 10 letnie auto nie będzie jak nowe - nogdy!
norbi3000 Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 no ja koledzy raczej tez sie pisze na spocik, ale moja b6, niestety b8 bedzie w trasie, czaki bedzie zawiedziony, moze nastepnym razem
czaki22 Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 noto nas bedzie az sie pyrniemy na miścice pewnie:)
lelus_DT Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 chrapusta - zgadzam sie z toba wiem jak to jest kazdy chwali to co ma, tym bardziej ci co sie chca pozbyc autka ja akurat wiem na bank ze autko jest od dziadzia poniewaz osobiscie bylem po ten samochod i w briefie wlasnie figoruje on jako wlasciciel i rocznik ur 1942, dzidziu zaniemogl i sprzedal autko sprawdzalem go juz pod kazdym kontem, serwis rowno za 10 -15 tys z ks.ser. bylem z ojcem z a6 w salonie przy okazji goscie sprawdzili i mojego lakier wszedzie ori , i ksiazka autentyczna nic dodac nic ujac:) widze ze spocik sie goryb kroi , jak wodeczka bedzie to ja z kierowca chyba przejezdzam moze kumpla wyciagne a4 to bedzie nas jeszcze wiecej
chrapusta Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 jezyk zebys sie nie zdziwil bo przywioze ci.
amrys Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 I ja staran dołoze, abym szanowne grono spotkac mógł!!!
kubakuba Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Witam, qrna już się cieszyłem że jutro na spocik a tu lipa ogromna .. aku odmówiło posłuszeństwa i to na dobre .. poradźcie bo mam dylemacik, oblatałem tarnów za nowym aku ale lipa straszna, oryginalnie był 80/650 natomiast po sklepach tylko na zamówienie i to 500PLN !! Są 74/640 ale boje się ze może mieć problemy zimą zwłaszcza że nie zanosi sie na garaż, jakie macie po swoich 1,9TDi ? Dzięki z góry pozdr Paweł edit już namierzone co i jak dzięki czaki
Hornet A4 Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 pany to jutro pijemy ??? ja proponuje wino o wdziecznej nazwie ''amarena'' do nabycia w sieci handlowej ''biedronka'' za całe okragłe 3zł 45gr potaniało ostatnio bo było po 3 zł 50gr kopie jak fiks heheheheheheheheh :drool: :laghing2:
czaki22 Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 kuba, napisalem ci przeciez ! dalem ci linkaz doborem Varty aku i tam jest taki ktory ci napisałem i mniejsze jeszcze, namiar dostales na faceta tam ma napewno w dobrej cenie aku
chrapusta Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 w zimie jak jest wszstko ok - to pełen loozik - wsiadasz - odpalasz - jedziesz. ja też nie mam garażu i bez najmniejszych problemów - auto nigdy nie odmówiło posłuszeństwa, ale fakt jest taki że ostrej zimy to w tym roku nie było.
TTom3k Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Na kaplanowce gosciu ma aku calkiem niezle. Kupowalem w tamtym roku aku moll za 300zl i jest ok
Rekomendowane odpowiedzi