Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czaki gadalismy na spocie o audi kolegi kuby, a dokladnie o jego znaczku z tylu "R" ogladalem wczoraj filmik o rs4 i pokazali tyl i byl napis rs4 i mi sie skojarzylo z tym ze spotu, wiec kolega kuba mial tam jeszcze s4 dopisane ale ostalo sie samo R, pozdrawiam :a4fan:

hehe nic nie odpadło, zresztą czaki pierwszy podglądał co to .. italiano od którego przyjechała audi widać miała upodobania, zresztą widoczne po smoczkach naklejonych po wszystkich stronach .. na razie nie odklejam - bo może sie okazać, że słoneczko w Italii zrobiło swoje.

pozdrowionka

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

cuber uderz jeszcze do Rzeszowa.. :wink4: bo od nas to raczej nikt.. :mysli:

Opublikowano

cuber uderz jeszcze do Rzeszowa.. :wink4: bo od nas to raczej nikt.. :mysli:

OK :good:

Opublikowano

chrapusta jak nie opalarka, to wez suszarke do wlosow i ustaw na max.. :)

Nastepnym razem porownamy jak gra ori sub a jak nie ori.. :decayed:

Opublikowano

ja mam ori - na pewno jest gorszy od dobrego denona - hehe

duża srawa to wzmacniacz też.

te oryginalne sa plastikowe - z kanaami prowadzonymi tak, żeby uzyskać miejsce na zmieniarke i jakies popierdółki w boczku, a nie na to żeby uzyskać jak nalepszy dżwięk, kombi to nie auto sportowe do wyrywania d*p, więc po ori nie spodziewaj sie cudów, ma tylko dołożyć pikęnie basy i nic więcej. wrażenia są mega pozytywne i tak, w porównaaniu do dzieku sprzed woofera - kwestia jeszcze tego co kto słucha - u mnie jazz króluje i waglewski, więc inny troszke klimat niż łups łups ew. dobry hause, ale w dobrym wydaniu, twinn/fetish np.

Opublikowano

chrapusta wg mnie to tego suba nie slychac w srodku.. :mysli: przynajmniej z perspektywy fotela kierowcy.. :naughty:

Za to jak otworzysz bagaznik, to lubudubu jest dosc konkretne.. :naughty:

Opublikowano

powiem ci że dość jest miło - nie ma łups jak mówi e- ale nie o to chodzi- jak słuchasz drum&base to tak - ale mnie wystarcza do odpowiedniego klimatu - słychać go - ale ja podpiąłem go inaczej niż w książce pisze - jak wpiąłem go do wyjścia przedwzmacza - czyli tak jak karze szkoła - to gówno słychac - masz racje - ale wpiąłem mu wejście sygnału pobrane z tylnych głośników - prawego i lewego tyłu z radia - i jest rewelacja - słucham na balansie +2 punkty w tył i jest super - a moge dać + 15 na tył -wtedy chyba by łeb urwało.idealne mi sie dziek roznosi - jak mówie - idealny bass do samochodu - nie taki że ci jaja podskakują pod kierownice i flaki chce wyrywać - od tego jest impreza. pamiętaj że to kombi - nie o to chodziło kontruktorom - zawsze można w boczku wyciąć otworki żeby dźwięk miał którędy odejść.

Opublikowano

panowie mam problem.... co jakis czas mi sie zaswieca kontrolka oleju i szlak wie o co tu chodzi.... wszystko zaczelo sie od wymiany oleju - do tego momentu bylo wszystko ok, zaraz przed wymiana mialem stan oleju na min. i sie jeszcze nie zaswiecila a teraz mam prawie na max i sie zaswieca .... za kazdym razem co sie zaswieci to oczywiscie sprawdzam poziom czy gdzies olej nie spierdzielil ale poziom jest ok i najlepsze jest to ze jak sprawdze to kontrolka gasnie :) i mam znowu spokoj na pareset km po czym znowu sie zaswieci i ide sprawdzic no i znow gasnie :D troszke mnie to nie pokoi, co to moze byc ? cisnienie oleju ? (chyba raczej nie bo przeciez by nie zgasla) , moze czujnik powoli sie konczy albo przy wymiane cos koles spapral? [br]Dopisany: 10 Lipiec 2008, 15:00 _________________________________________________jak go przelece Vagiem to wyjdzie co jest grane ?

Opublikowano

calkiem nie dawno wlasnie po wymianie oleju bylem na vagu konkretnie by skasowac inspekcje na liczniku i przy okazji przelecial wszystko i wszystko wyszlo ze jest dobrze.... chyba ze cos sie zdazylo juz walnac.... przed vagiem bylo dobrze wsio...

Opublikowano

vagiem ustawiasz inspekcje na dwa psosoby - kilometry i ilość dni, trzeba sprawdzić, chyba lepiej kuknąć vagiem niż latac i kupować niewiadomo co - i tak jesli okaże się że to nie inspekcja, to tylko vagiem sprawdzisz cisnienia i inne pierdoły, ew. manometry - tak czy inaczej - podjedź do dobrego warsztatu i ci powiedzą od reki co się dzieje.

Opublikowano

no to obadamy jak wyjdzie u mnie - opalarka w ruch pójdzie delikatnie i tyle - najwyżej czaki bęzie szukał klapy do A4

hehehe

a ykk założyłem woofera - daje rade. deliaktny basik - nie żadna zaichana dyskoteka łups łups tylko tak jak powinno byc - piękny czysty delikatny bass. niebo a ziemia

Ale stwierdzenie hehe ...dla niektorych delikatny bass to jest to co powinno byc a dla innych mocny konkretny bass to jest to co powinno byc :) Zalerzy kto jakiej muzyki slucha!

Opublikowano

vagiem ustawiasz inspekcje na dwa psosoby - kilometry i ilość dni, trzeba sprawdzić, chyba lepiej kuknąć vagiem niż latac i kupować niewiadomo co - i tak jesli okaże się że to nie inspekcja, to tylko vagiem sprawdzisz cisnienia i inne pierdoły, ew. manometry - tak czy inaczej - podjedź do dobrego warsztatu i ci powiedzą od reki co się dzieje.

No tak wiem ze inspekcje mozna na dwa sposoby ustawic z tym ze ja inspekcje mialem skasowana 2 tyg temu wiec to napewno nie mozliwe :P zreszta jak mi sie zaswiecila inspekcja to pisalo cos po germansku przy odpalaniu " Service ..ble ble" a tutaj wywala mi sie duzy zolty obrazek na ktorym jest napisa "oil min." czy jakos tak :D no i na dzien dzisiejszy jest spokoj nic nie wyskoczylo to jak sie nie swieci to cholere wie czy VAG wykryje blad... no ale podjade do goscia ze by mi to spr :) dzieki i pozdrawiam :)

Opublikowano

jak był błąd to vag go wyłapie - że był kiedyś tam

ogólnie to co tu gadać- podjechać i sprawdzić - jak ci walnie w trasie to co wtedy. auto jest i trzeba o nie dbać - a nie to trzeba kupić robura i heja

Opublikowano

dokladnie tak :) zawsze na biezaco wszystko robie tak ze to tez musi byc wykonane :) a jade 25 do wloch tak ze musi byc cycus glancus :) tylko oby to nic powaznego nie bylo

Opublikowano

lelus podlokietnik jest do lifta

http://www.allegro.pl/item396961916_audi_a4_podlokietnik_lifting_99_tunel_gratis.html 290 zł dlaciebie tanieje niestety sie tu nie da zrobic

jak chcesz zamontuje ci go w cenie, ale tylko jutro jak cos to dzwon

[br]Dopisany: 11 Lipiec 2008, 23:16 _________________________________________________na ramki dali:

amrys 2 szt 10 zł

czaki 2 szt 10 złykk 2 szt 10 zł

darthdevil 2 szt

hornet 4 szt 20 zł

l3vy 2 szt 10 zł

kubakuba 2 szt

lelus 2 szt 10 zł

Opublikowano

Hornet A4 plytka jest u czakiego, bo nie szlo sie do Ciebie dodzwonic.. :przebiegly:

Opublikowano

chrapusta nie mam na razie weny.. :cool1::przebiegly: