Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to dlatego jak VAGIEM wymusiło test to odpaliło sprężarke, a normalnie nie chciało, ten smrodek który wtedy miałes to własnie z powodu chwilowego odpalenia srężarki a potem jej wyłaczenia - wtedy na starej syfnej klimie śmierdzi prze zchwilke

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kabelek podczas testów pewno jeszcze wisiał na włoskach a potem go całkiem ucharatało, zwłaszcza, że luźno latał a od tego czasu z 1500km poszło i pasek go dokończył

teraz czas na rozrząd i filtry , uhhh aż sie boje ile mnie skrobnie. :(

Opublikowano

spokojnie - na wiosne zawieszenie, potem tarcze klocki, znowu filtry oleje i tak w kółko, to normalne, ale jak zrobisz tarcze i amory z zawieszeniem kiedy ci juz poleci i zrobisz to dobrze to bedzie już do śmierci auta

Opublikowano

Pany trzeba mi VAGiem wykasowac inspekcje.. :przebiegly:

Ktos ma kiedys czas..? :)

Opublikowano

witam

nie wiecie kto w Tranowie robi tempomaty????

tylko nie piszcie ze w ASO staraszna drozyzna chyba ze prywatnie kogos macie

pilneeee

dzieki z góry za pomoc[br]Dopisany: 22 Lipiec 2008, 16:43 _________________________________________________sprostowanie robi tempomaty w sensie NAPRAWIA TEMPOMATY :>

Opublikowano

zagladaj na spoty

Opublikowano

Grange :) cholera najwieksze litery na tej stronie to opisuja :) patrz na sama góre :gwizdanie: albo to co malutkimi literkami

kazda pierwsza sobota pod MCdonaldem o 18

Opublikowano

witam kolegów !!! chwile mnie tu nie było, ale byłem w trasie, wróciłem z Wiednia, przejechałem trasę na jednym zbiorniku, 1100 km na 67 litrach co daje w przybliżeniu jakieś 6,1 litra, więc nieźle i co najważniejsze obyło sie bez żadnych problemów :) pozdrawiam :a4fan:

Opublikowano

Grange :) cholera najwieksze litery na tej stronie to opisuja :) patrz na sama góre :gwizdanie: albo to co malutkimi literkami

kazda pierwsza sobota pod MCdonaldem o 18

to jasne , tylko ten watek wyszedł dosc dawno wiec myslalem ze cos czesciej sie spotykacie

i w innym miejscu naprzyklad :wink4:

Ponawiam pytanie o goscia od tempomatu jade wkrotce na dłuzsza trase i przydalby sie sprawny

a wyjezdzam jeszcze przes spotem

pozdrowienia :hi:

Opublikowano

Ostatnia zmiana: 15 Czerwiec 2008, 23:06 wysłane przez wit.s »

Opublikowano

Tak jerzyk ja zrobie pierwszego stara cabrio na swiecie :polew: trzeba przyznac ze robi po oczach :lol1: wymieniłem dzis gałeczki układu kier. odrazu lepiej sie halbica prowadzi :travolta:

Opublikowano

:gwizdanie:

Opublikowano

Piekne dzis slonce.. :mysli::naughty:

Opublikowano

a jak ciepło? ykk gdzie sa ludzie z tarnowa? :mysli:

Opublikowano

Spia.. :decayed: